Cancan ultimă oră

Schimbare neașteptată! Florin Dumitrescu s-a tuns

Publicat: 24 feb. 2021

Florin Dumitrescu a reușit să-și surprindă din nou fanii de pe rețelele de socializare. Juratul de la Chefi la cuțite s-a tuns! Transformarea fabuloasă a chef-ului.

Florin Dumitrescu se clasează fără doar și poate în topul celor mai îndrăgiți bucătari din România. A reușit să devină un nume consacrat în lumea mondenă, după ce s-a alăturat colegilor săi de breaslă, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea, fiind un trio de excepție în bucătăria românească, dar mai ales la ”Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Florin Dumitrescu de la Chefi la cuțite s-a tuns! Transformarea fabuloasă a juratului

Recent, Florin Dumitrescu a reușit să-și surprindă toți fanii din mediul online, fie că postează un preparat inedit, fie că împărtășește amintiri din adolescență. Acum, celebrul jurat a apărut într-o ipoteză cum rar ți-e dat să vezi. Pe scurt, juratul de la ”Chefi la cuțite” s-a tuns. Da, da, nu glumim deloc, iar imaginile din galeria foto stau drept dovadă. Unde mai puneți că Dumitrescu a vrut să le arate celor din mediul cum ar arăta fără plete, ipostaza făcând furori pe contul de Instagram.

”Prea scurt”, a fost mesajul care a însoțit imaginea juratului. În cele din urmă, colegul lui Cătălin Scărlătescu și al lui Sorin Bontea de platou a decis să le arate fanilor săi rezultatul final. Desigur că nu s-a putut abține din a le reaminti celor care îndrăgesc show-ul culinar ”Chefi la cuțite” că duminică, 28 februarie, va avea loc prima ediție a sezonului 9, pe Antena 1.

”M I E R C U R I. Proaspăt tuns, gata să mă iau la trântă cu ziua asta plină de activități casnice. Aspirator, mutat, update la joc, ascuns sub masă de lego neterminat, din astea ca de casă! Kind reminder: duminică e prima ediție de @chefilacutite Also kind reminder: dacă pe 14 feb v-ați iubit în engleză, azi trebuie să vă iubiți în română!”, a scris Florin Dumitrescu pe contul de Instagram.

Speak va fi coprezentatorul Ginei Pistol în noul sezon Chefi la cuțite, începând de duminică

Unde mai puneți că noul sezon al celebrului show culinar vine cu mari, mari surprize pentru fani. Speak va fi coprezentatorul Ginei Pistol și le promite celor din mediul online momente inedite. Rolul iubitei Ștefaniei va fi cel de a sta alături de susținători în momentele în care concurenții intră la jurizare.

”Rolul meu va fi acela de a sta alături de sustinători atunci când concurenții intră la jurizare și uneori de a-i întâmpina pe cei care urmează să meargă la bancurile de lucru. Am stat mult de vorbă cu Gina, mi-a povestit în detaliu cum se desfășoară lucrurile, mi-a zis că voi cunoaște foarte multe povești, că voi simți emoțiile concurenților și că toată experiența va fi ceva surprinzător. A avut dreptate, pentru că deja se întâmplă asta, iar mie îmi place foarte mult. Eu sunt tare curios din fire, așa că întrebările pe care le adresez oamenilor sunt cât se poate de naturale, atât de naturale încât îi surprind și pe ei”, a declarat Speak.

Adauga un comentariu