Cancan

Cum arată Gianina Corondan la 50 de ani. Vedeta pare că a găsit secretul tinereţii

Publicat: 04 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum arată Gianina Corondan la 50 de ani. Vedeta pare că a găsit secretul tinereţii
Chiar dacă în urmă cu doar câteva zile a împlinit 50 de ani, Gianina Corondan arată aproape la fel ca la debutul în televiziune și este plină de energie

Toată lumea o ştie pe vedeta TV, însă la cum arată Gianina Corondan acum, la 50 de ani, putem spune că a găsit secretul tinereţii. Chiar dacă în urmă cu doar câteva zile a împlinit 50 de ani, Gianina arată aproape la fel ca la debutul în televiziune şi este caracterizată de aceeaşi energie debordantă.

Gianina Corondan este una dintre cele mai cunoscute şi longevive prezente din televiziunea românească.

Cum arată Gianina Corondan la 50 de ani

Chiar dacă de curând tocmai a atins frumoasa vârstă de 50 de ani, Gianina Corondan pare că a găsit secretul tinereţii şi de-a lungul timpului a rămas la fel. Este plină de energie, dornică de provocări, şi-a păstrat chiar şi look-ul, iar toate acestea datorită motoului pe care îl are în viaţă: „Ai vârsta pe care o simţi”.

Gianina Corondan a mărturisit că mereu se va simţi tânără, iar pentru energia ei nu există neapărat un secret. Potrivit spuselor acesteia este vorba de moştenirea genetică şi de dorinţa de a trăi viaţa şi de a nu te plafona.

„Aşa sunt eu. Nu am astâmpăr, mereu trebuie să găsesc oameni inspirationali, să iau interviuri, să fiu în priză, să am noutăţi. Mă joc cu nepoţii mei, copiii fratelui meu mai mic, care lucrează în IT.

Sunt doi băieţi de 5 şi 10 ani şi îi mai iau cu mine cu cortul, în excursii. Dar ce să vă zic, mănânc normal, îmi amintesc mereu ca echilibrul este normal, la sala mai mergeam înainte de pandemie, acum fac doar acasă sport.

Fac câte 15 minute de mişcare, nu am o rutină, merg cu bicicletă, pe jos, alerg, nu e nici un secret. E şi vorba de gene, de moştenire genetică. Chiar dacă mai iau în greutate câteodată, mai flămânzeam când era cazul. Sunt ca un hopa mitică, schiez, dar mereu iau lecţii sau merg pe derdeluşul de începători, nu sunt experta’, a declarat Gianina Corondan pentru Click!.

Cu ce se ocupă Gianina acum?

Deşi nu mai este în lumina reflectoarelor din televiziune, Gianina Corondan este în continuare alături de fanii ei. Şi-a mutat activitatea în mediul online şi aduce mereu în atenţia internauţilor lucruri interesant.

„Acum fac emisiuni pe YouTube, fac „Vizite de lucru’, unde am diverse întâlniri cu producători romani şi vorbesc despre lucruri făcute în România, mâncare sănătoasă, sau produse româneşti.

Am multe alte planuri, încerc să scot în fata oamenii oneşti, care scot pe piaţa lucruri bune. Sunt întrebata de fani de multe ori unde se găsesc produsele respective’, a mai spus vedetă.

Cum arată acum Vica Blochina. Vedeta este de nerecunoscut pe Instagram

Blondina şi-a uimit mereu fanii cu pozele incendiare postate pe reţelele de socializare. Şi totuşi, de data aceasta, se pare că a făcut exces de Photoshop, aşa cum o acuză chiar una din admiratoarele ei. În vârstă de 46 de ani, Vica Blochina arată impecabil şi se vede că petrece foarte mult timp în saloanele de îngrijire personală. Vedetă nu ratează nicio ocazie pentru a le arăta urmăritorilor ei cât de sexy este şi postează deseori fotografii cu ea în cele mai incitante poziţii, care să-i scoată formele în evidenţă.

În postările sale se pot remarca fotografii în care Vica Blochina nu poartă niciun strop de machiaj, dar şi fotografii extravagante, editate excesiv. Astfel, au apărut şi comentariile răutăcioase: „Ce face Photoshopul”, „Zici că ai 20 de ani”. Fanii nu ratează nicio ocaize să-i atragă atenţia vedetei că exagerează uneori, însă cu siguranţă ea nu se lasa influenţată de părerile lor.

Adauga un comentariu