Diete si regimuri

Cum să ai un abdomen plat: 3 sfaturi non-alimentare

Publicat: 26 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum să ai un abdomen plat 3 sfaturi non-alimentare
Pentru a avea un abdomen plat frumos, puteți opta și pentru soluția "iluzie optică"

Cum să ai un abdomen plat? Faceți sport, luați suplimente alimentare, urmați o cură de detoxifiere. Pentru a avea un abdomen plat frumos, puteți opta și pentru soluția „iluzie optică”. Vă oferim 3 sfaturi care funcționează!

Un sifonier inteligent

Acesta este primul sfat la care ne gândim atunci când vrem să ne ascundem burtica: alegem haine care ne avantajeaza și distrag atenția de la punctele noastre slabe. În mod surprinzător, omitem pantalonii cu talie joasă și topul. Uităm și micile rochii hiper-strâmte care vor evidenția cele mai mici defecte și topurile cu fantezii (volane, paiete, modele) situate pe abdomen și șolduri.

Contrar aparențelor, topurile supradimensionate nu ne pun în valoare: dimpotrivă, ele accentuează impresia de burta umflată.

Ce haine să alegi? Loose: fusta creion (care sublimează toate tipurile de corp), rochia în linie A (dacă este scurtă, atrage atenția asupra picioarelor), blugii cu talie înaltă (cu o pereche de tocuri, silueta rafinată garantată), blaturi drepte (cu o țesătură de bună calitate) sau chiar bluze (nu prea strânse). În ceea ce privește culorile, este binecunoscut, negrul rafinează: același lucru este valabil și pentru burgund, kaki, albastru inchis.

Lenjeria intima potrivita

De câțiva ani, brandurile au concurat în ingeniozitate pentru a oferi lenjerie de corp sculptată, ale cărei rezultate sunt absolut uimitoare.

Sub pantaloni, optează pentru chiloți modelatori: această îmbrăcăminte care strânge (puțin) „netezește” silueta și face ca umflăturile să dispară ca prin magie. Unele modele (care conțin micro-capsule de cofeină sau ceai verde, de exemplu) chiar funcționează împotriva celulitei pe termen lung. Chiloții sunt, de asemenea, disponibili sub formă de chiloți cu talie înaltă, pantaloni scurți sau jambiere – uneori există și un efect „push-up” pentru fese.

Cum să ai un abdomen plat? O postură care evidențiază silueta

Pentru a arăta slaba, este crucial să ai o postură corectă, dreapta în fiecare zi. Când ne mișcăm cu spatele arcuit sau când ne înclinăm, silueta noastră pare mai puțin armonioasă.

Exersați în fața unei oglinzi pentru a adopta această postură corecta: din față, capul ar trebui să fie drept. Genunchii, șoldurile și umerii trebuie să fie perfect aliniați (fără umeri sau pelvis înclinat înainte, fără umeri mai înalți decât celălalt). Din lateral, dacă postura ta este bună, ar trebui să poți vizualiza și o linie verticală dreaptă, coborând de la ureche la gleznă, umăr, șold și genunchi.

În timp ce mergem, ne ținem capul sus (nu coborât!) ca și când un fir care începe din vârful craniului nostru ne-ar conecta la cer. Spatele rămâne drept, abdomenul este evident contractat. O postură de adoptat în fiecare zi pentru a arăta subțire și pentru a afișa un abdomen plăcut frumos.

Adauga un comentariu