Actualitate

Cum se prepara slanina in folie la cuptor. Dupa ce o vei gusta nu te vei putea opri

Publicat: 20 dec. 2018
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum se prepara slanina in folie la cuptor. Dupa ce o vei gusta nu te vei putea opri
17

Cei carora le place slanina cu siguranta vor aprecia aceasta noua reteta – "Slanina in folie la cuptor". Bine asezonata cu condimente si usturoi, slanina in folie la cuptor va deveni o gustare excelenta pentru orice masa.

Pentru un rezultat desavarsit alegeti slanina cu straturi de carne si folositi amestec de condimente dupa gust. Slanina preparata dupa aceasta reteta este incredibil de moale, foarte gustoasa si aromata, iar soriciul se desprinde usor. Aceasta gustare este delicioasa atat fierbinte, cat si rece, se pastreaza excelent la frigider si poate fi servita oricand!

Ingrediente:

1,5 kg slanina,

20 g mustar,

2 linguri de condimente pentru carne,

7 catei de usturoi

sare si piper macinat dupa gust.

Mod de preparare:

Faceti mai multe taieturi pe bucata de slanina si introduceti bucatele de usturoi in acestea. Presarati apoi slanina cu condimente, dupa care o ungeti cu mustar pe toate partile.

Inveliti bucata / bucatile de slanina in folie alimentara de aluminiu si dati-le la frigider peste noapte.

A doua zi, de dimineata, scoateti slanina din frigider si puneti-o in cuptorul preincalzit la 200 de grade Celsius timp de 30-40 de minute. Apoi desfaceti folia si mai tineti slanina timp de inca 10 minute, ca sa se formeze o crusta frumoasa.

Vadorim sa savurati cu placere aceasta delicioasa slanina!

Adauga un comentariu