Sanatate

Curățarea plămânilor în 3 zile. Iată rețeta care te ajută să ai un sistem respirator sănătos

Publicat: 12 mai 2022
animație 3d a plămânilor
Ține cont că, înainte de a începe tratamentul, nu trebuie să consumi lactate.

Curățarea plămânilor se poate face în doar trei zile! Urmează rețeta, pe care ți-o vom dezvălui în rândurile care urmează, și te vei putea bucura, din nou, de sănătatea deplină tău a sistemului respirator.

Chiar dacă nu ai fumat niciodată, te poți confrunta cu afecțiuni serioase ale plămânilor (de exemplu, cancerul pulmonar). De aceea, este necesar să ai grijă de plămânii tăi și să îi cureți, periodic, de toxine.

Ține cont că, înainte de a începe tratamentul, nu trebuie să consumi lactate. Mai mult, în seara de dinaintea primei zile de regim, este necesar să bei un ceai de sunătoare, chiar înainte de a adormi. Acest ceai contribuie la curățarea toxinelor din intestine.

un plămân sănătos și unul bolnav
Chiar dacă nu ai fumat niciodată, te poți confrunta cu afecțiuni serioase ale plămânilor (de exemplu, cancerul pulmonar).

Curățarea plămânilor în 3 zile: Rețeta încercată de milioane de oameni

Primul pas în curățarea plămânilor este să storci sucul de la o lămâie, să îl amesteci cu 300 de mililitri de apă și să îl consumi dimineața, pe stomacul gol. La prânz, trebuie să îți pregătești un suc de grapefruit sau ananas (300 de mililitri). Un astfel de suc este bogat în antioxidanți naturali, care te scapă numaidecât de toxine.

Un alt pas este reprezentat de consumul a 300 de mililitri de suc proaspăt de morcovi. Acesta trebuie băut după-amiaza, în jurul orei 16.

Înainte de culcare trebuie să bei 300 de mililitri de suc bogat în potasiu. Acesta se prepară din: 300 de grame de păstârnac, 200 de grame de măcriș și 300 de grame de castraveți.

Tratamentul durează trei zile. În tot acest timp este nevoie să faci multă mișcare și să dormi suficient. Fă o baie fierbinte și nu uita să te relaxezi cât mai mult. Deși poate părea dificil să urmezi această cură, la finalul celor trei zile vei simți că plămânii tăi s-au curățat de toxine.

două sticluțe cu suc de morcovi
Un alt pas este reprezentat de consumul a 300 de mililitri de suc proaspăt de morcovi. Acesta trebuie băut după-amiaza, în jurul orei 16.

Plante care te ajută să ai un sistem respirator sănătos

Pentru menținerea unor plămâni sănătoși, există numeroase plante care îți vin în ajutor. Foarte eficient este podbalul, deoarece frunzele acestuia au proprietăți emoliente și expectorante, antispastice, tonice și antiinflamatoare. Podbalul tratează bronșita, laringita, astmul bronșic, emfizemul pulmonar, silicoza și chiar tuberculoza (în faza incipientă).

Deloc de neglijat este și rădăcina de lemn dulce. Aceasta combate infecțiile tractului respirator, deoarece curăță nasul, gâtul și plămânii.

De asemenea, lumânărica este utilizată de sute de ani pentru eliminarea excesului de mucus din plămâni, curățarea bronhiilor și chiar pentru reducerea inflamațiilor existente pe tractul respirator.

În lupta împotriva congestiei pulmonare, foarte puternic este cimbrul. Acesta conține uleiuri antiseptice, clasificate ca antibiotice și antifungice naturale. În plus, previne și tratează infecțiile tractului respirator și pneumoniile infecțioase bacteriene.

Oregano, o altă plantă pentru menținerea sănătății tractului respirator, conține carvacrol și compus rozmarinic, care decongestionează și te scapă de inflamații. Totodată, oregano este și un antibiotic natural, care poate fi inclus în tot felul de rețete delicioase.

medic care se uită pe o radiografie pulmonară
În lupta împotriva congestiei pulmonare, foarte puternic este cimbrul. Acesta conține uleiuri antiseptice, clasificate ca antibiotice și antifungice naturale.Adauga un comentariu