Magazin

„Dă drumul la muzica și adu bong-ul!” Această replică este startul unei petreceri perfecte

Publicat: 10 iun. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Dă drumul la muzica și adu bong-ul Această replică este startul unei petreceri perfecte
bong

Petrecerea perfecta include prezenta unor oameni faini, dar si muzica adecvata, care sa ii faca pe toti invitatii sa se simta in largul lor. Bineinteles ca exista si alte elemente care ar putea imbunatati atmosfera, insa acestea sunt doar detalii. Ceea ce conteaza cu adevarat sunt cei prezenti la eveniment, intrucat ei pot influenta semnificativ modul in care petrecerea se va desfasura.

Totusi, printre elementele care ar putea contribui la o petrecere reusita, in cadrul careia toata lumea se distreaza, se numara si prezenta unui bong. Acest accesoriu este utilizat pentru a oferi o experienta superioara a fumatului. In plus, forma sa, precum si faptul ca este un produs pe care oricine isi doreste sa il utilizeze il fac unul dintre „invitatii” speciali la orice eveniment.

In cadrul unui magazin specializat, precum LegalizeIt, vei gasi numeroase modele de bong, menite sa fie folosite in diferite ocazii. Insa cum il poti alege pe cel mai potrivit? Pentru a descoperi raspunsul la aceasta intrebare, este recomandat sa tii cont de cele cinci criterii mentionate in continuare.

bong
  1. Capacitatea pulmonara

Desi acest aspect este adesea neglijat de catre cei care vor sa achizitioneze un astfel de produs, capacitatea pulmonara a utilizatorilor ar trebui sa reprezinte unul dintre primele lucruri la care te gandesti intr-o astfel de situatie. Aceasta este definita drept perioada in care poti rezista tinandu-ti respiratia.

De exemplu, in cazul in care cineva nu poate sa isi tina respiratia pentru mai mult de 5 secunde, ar trebui sa foloseasca un bong a carui inaltime sa nu depaseasca valoriile medii. Totusi, in cazul unor petreceri, cele mai apreciate modele sunt cele de dimensiuni mari!

  1. Materialul

La fel de important este si materialul din care este confectionat dispozitivul de fumat. De altfel, acesta determina atat pretul produsului, cat si usurinta sau dificultatea de a-l curata. Cele mai populare modele de pe piata sunt cele confectionate din sticla sau lemn.

In cazul in care vrei sa economisesti bani, te poti indrepta spre unul din sticla subtire, insa trebuie sa retii ca acesta se poate sparge mai usor, motiv pentru care deplasarea sa nu este recomandata. Pentru situatiile in care vrei sa il iei dupa tine, este indicat sa alegi un produs facut din sticla mai groasa sau lemn.

  1. Producatorul sau brand-ul

La fel ca in cazul altor produse, brand-ul nu influenteaza doar pretul final, ci si calitatea si rezistenta de care va dovada modelul de bong pentru care optezi. Pentru a fi sigur ca faci cea mai buna alegere, este indicat sa citesti descrierile din dreptul fiecarui produs, unde vei gasi toate informatiile de care ai nevoie.

  1. Accesoriile / dotarile suplimentare

In functie de nevoile si preferintele tale, produsul pe care il alegi poate fi dotat cu functii suplimentare, datorita carora experienta ta va fi mult mai placuta. Specialistii in domeniu recomanda sa te orientezi catre un bong care are capacitatea de a raci fumul, astfel incat acesta sa aiba temperatura potrivita pentru a fi inhalat.

  1. Costul

Nu in ultimul rand, la fel ca in alte situatii, pretul va influenta alegerea pe care o vei face in final. Seteaza-ti o limita de buget si alege cel mai bun dispozitiv de fumat, care va face orice petrecere mult mai placuta!

Comentarii
Adauga un comentariu