Cancan ultimă oră

Dan Negru, mesaj dur la 13 ani de la moartea Mădălinei Manole: „Noi toți suntem asasinii ei!”

Publicat: 17 iul. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dan Negru mesaj dur la 13 ani de la moartea Mădălinei Manole Noi toți suntem asasinii ei
Dan Negru, mesaj dur la 13 ani de la moartea Mădălinei Manole: „Noi toți suntem asasinii ei!”

În această perioadă se împlinesc 13 ani de la moartea Mădălinei Manole. Cu această ocazie, Dan Negru a ținut să transmită public un mesaj extrem de dur. A fost îndreptat atât în direcția publicului, cât și a celorlalți colegi din presa din România.

În urmă cu 13 ani, moartea fetei cu părul de foc șoca o țară întreagă! Avea o familie frumoasă, devenise și mamă, dar a decis să își pună capăt zilelor. Mai mult decât atât, a făcut asta într-un mod teribil, după ce a înghițit Furadan.

Dan Negru, la 13 ani de la moartea Mădălinei Manole

Dan Negru a transmis un mesaj pe o rețea de socializare la 13 ani de la moartea Mădălinei Manole.

„Prima victimă celebră a discriminării de vârstă a fost Mădălina Manole. Văd știri despre comemorarea ei zilele astea, ziele in care se vorbește mult despre bătrânețe. Mădălina era considerată batrână la 35 de ani! „Trecută de prima tinerețe” scriau ziarele despre ea la 35 de ani! Era mult mai tânăra decât sunt azi Smiley sau Delia, era de vârsta lui Dorian Popa, azi.

N-am știut niciodată cum să-i explic de ce televiziunile n-o mai voiau atunci. Era perioada in care televiziunile si radiourile căutau doar publicul tânăr între 18-49 ani și orice părea vechi sau românesc era respins. Mădălina n-a rezistat. Să n-o judecăm ! „Daca ii judeci pe oameni, nu ai timp sa ii iubesti.” credea Maica Tereza. Moral, noi toți ăștia care ne-am făcut treaba prin televiziuni, prin agenții de publicitate sau prin media in anii ăia suntem criminalii Mădălinei.

Noi, toți asasinii ei ! Mădălina a fost prima victimă a discriminării de vârstă din showbizu’ românesc ! Și noi, complicii crimei. Să ne învățăm măcar copiii că a înainta in vârstă nu insemnă că îmbătrânești. Însemnă ca trăiești !”, este mesajul postat de Dan Negru, pe contul lui de Instagram.

Andreea Bănică: „Am iubit-o pe Madalina”

Mesajul lui Dan Negru nu a fost trecut cu vederea. Astfel, inclusiv vedetele din România au avut o reacție, printre acestea se numără și Andreea Bănică.

„Ador postarile tale iar tu un OM minunat! Am iubit-o pe Madalina! O ascultam în fața teatrului de vara din Eforie Sud stand pe scaunel si imi doream sa ajung ca ea, o mare vedeta. Pe vremea aceea oamenii se imbranceau si se calcau in picioare sa o vada. Am ajuns sa cant alaturi de ea la initiativa ei cand am ajuns cunoscuta si mi-am dat seama ca trecea prin aceasta dezamagire de care vorbesti tu azi.

Am cantat cu ea si am sustinut artistul mare care a ramas in sufletul meu azi! Asa este, radiourile, televiziunile, media te ridica dar tot ei te doboara desi publicul creste cu tine si isi doreste sa te asculte, sa te vada in continuare si poate chiar sa transmita mai departe muzica ta. Daca pe vremea Madalinei exista onlineul ,astazi ne bucuram de Madalina fata cu parul de foc !”, a reacționat Andreea Bănică la postarea lui Dan Negru.

Adauga un comentariu