National

Dana Budeanu ataca decizia luată de către Dan Barna și Ludovic Orban

Publicat: 27 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dana Budeanu ataca decizia luată de către Dan Barna și Ludovic Orban
Dana Budeanu a comentat despre declarațiil liderilor Ludovic Orban şi Dan Bârnă, aceea ca primarii să scota oameni care trebuie să se imunizeze.

Luni seară, 27 aprilie 2021, în cadrul unei emisiuni tv, celebra critică, Dana Budeanu, a comentat despre declarațiile liderilor Ludovic Orban şi Dan Barna, aceea ca primarii să scoată oameni care trebuie să se imunizeze. Cauza pentru care critica s-a supărat a fost deoarece în România sunt 13 judeţe în care nici o persoană nu s-a vaccinat.

„Probabil sunt considerate județe de imbecili, conform declarației vicepremierului României, domnul Dan Barna, care recomandă primarilor să se implice în campanie. Am văzut că astăzi le-a recomandat și domnul Orban să se implice”, a spus Dana Budeanu.

Dana Budeanu: „Păi și eu dacă am votat cu PSD și vine primarul PNL și-mi spune să mă vaccinez”

Dana Budeanu vorbeşte despre deciziile luat de către cei din Guvern şi despre cei care vor participa la festivaluri.

„Păi și eu dacă am votat cu PSD și vine primarul PNL și-mi spune să mă vaccinez, eu mă vaccinez? Nu! Suntem pe niște piste de la nebuni (…) Punerea problemei este în permanență proastă. Cei care merg la festivaluri sunt deștepții, iar marea majoritate care nu s-a vaccinat sunt imbecili, nu? De ce-mi spui mie că o să merg la festival? N-am fost un an nicăieri, ca om normal. Oamenii normali au stat în casă că i-ați speriat voi și i-ați băgat sub pat”, a adăugat Dana Budeanu.

În continuare Dana Budeanu vorbeşte despre ce ar trebui să facă statul şi de ce oamenilor le este frică să iasă de „sub pat”.

Problema este scoaterea oamenilor de sub pat, adică prima problemă este cum îl scot pe omul pe care l-am băgat sub pat de frică un an, că eu l-am amenințat un an pe cetățeanul român. Cum îl scoți de sub pat să vină la vaccinare?”, a spus Dana Budeanu.

Dana Budeanu vorbeşte despre autorităţile care contactează anumite vedete din ţară

În cadrul aceleiaşi emisiuni, Dana a vorbit şi despre manipularea populaţiei cu privinţa la vaccinarea anti-Covid-19. Conform declaraţiei date de către Dana Budeanu, mai multe vedete din România sunt sunate pentru a încerca să-şi convingă fanii să se vaccineze.

„Toți artiștii sunt contactați vehement zilnic de reprezentanții autorităților. Artiștii de manele, artiștii care interpretează muzică lăutărească, poate merge domnul Bârna și la cei care interpretează muzică populară. Se încearcă angrenarea lor în „influence-reala” aceasta pe vaccin. Este o greșeală imensă pentru că publicul lor este adevărat de aceea este din fericire, nu neapărat că ne plac sau nu manelele.”, a precizat designerul vestimentar, Dana Budeanu.

Designerul vestimentar este celebră pentru declaraţiile acide pe care le are

Dana Budeanu s-a făcut cunoscută după ce a comentat de felul cum se îmbracă unele vedete sau despre cum s-au transformat noua generaţie. În urmă cu mai bine de două săptămâni, 12 aprilie 2021, Dana a avut o reacţie la adresa tinerelor care doresc să facă un copil.

„Ies în fiecare zi și se vaită. Mă, nu zici că au născut. Bă, zici că sunt undeva într-un lagăr de concentrare și trec prin motherhood. Ele asta vă relatează în fiecare zi. Motherhood-ul este sfârșitul lumii. Doamne, voi, celelalte mame, cum rezistați? Ce, mă? E crearea unui val extrem de periculos, discriminatoriu față de femei, este o jignire adusă mamelor”, este verdictul dur dat de Dana Budeanu.

Adauga un comentariu