Cancan ultimă oră

Daniela Iliescu a postat prima fotografie cu băiețelul ei și al lui Culiță Sterp

Publicat: 19 iun. 2021
Joi, 17 iunie, Daniela Iliescu a născut un băiat de nota 10

Daniela Iliescu, prima imagine cu minunea ei! Ce mesaj emoționant a transmis proaspăta mămică! Iubita lui Culiță Sterp a făcut prima declarație după ce a născut și a publicat o fotografie cu băiețelul său.

Daniela Iliescu a devenit, joi, mămica unui băiețel de 4 kg și 55 de cm! Tânăra și Culiță Sterp sunt în culmea fericirii de când minunea lor a venit pe lume. Micuțul s-a lăsat așteptat, însă totul a meritat. Daniela a postat un mesaj de-a dreptul emoționant, în urmă cu puțin, pe contul ei de Instagram! Viitoarea soție a lui Culiță Sterp a mărturisit că atât ea, cât și bebe sunt bine. Daniela recunoaște că nu se satură să-l mai privească și să-l studieze pe cel mic.

Promisiunea făcută de Culiță Sterp

Culiță Sterp a fost primul care a postat o fotografie foarte emoționantă cu Daniela și minunea lor. Totul s-a întâmplat la scurt timp după ce băiețelul a venit pe lume. Artistul a scris și un mesaj pe internet, prin care descrie cum arată fericirea pentru el. Fostul faimos de la Survivor i-a promis iubitei lui, dar și fiului său că va face tot ce-i stă în putere să nu le lipsească nimic toată viața lor.

„Astăzi 17 Iunie, am văzut cum arată fericirea, până acum pot spune că am trăit degeaba! Nu se poate descrie în cuvinte acest sentiment, aceste trăiri, pe care vă doresc tuturor să le simțiți, pt că vă schimbă viața cu adevărat ❤️ 4 kg si 55 de cm, atât are fericirea noastră întruchipată într-un îngeraș de băiat, pe care l-a adus pe lume cea mai frumoasă si cea mai iubită mămică din lume @daniela.iliescu! Vă iubește tata și o să facă tot ce-i stă în putere să aveți o viața frumoasă și să nu vă lipsească nimic! ❤️”, este mesajul emoționant transmis de artist.

Comentarii
Adauga un comentariu