Prima pagină » Cultural » Mozaic muzical » David Pușcaș, mesaj neaşteptat de ziua mamei sale Luminiţa Anghel. Ce i-a transmis acesta

David Pușcaș, mesaj neaşteptat de ziua mamei sale Luminiţa Anghel. Ce i-a transmis acesta

08 oct. 2020, 12:55,
BZI.ro, în Cultural

Chiar dacă nu sunt în cele mai bune relaţii David Pușcaș i-a transmis un mesaj neaşteptat, de ziua mamei sale, Luminiţa Anghel. Artista a împlinit de curând 52 de ani, iar cuvintele scrise de fiul ei pot fi un prim pas către împăcare.

Deşi s-au războit ani întregi David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel, i-a urât ”La mulți ani!” acesteia pe Instagram, în ziua când artistă a împlinit 52 de ani.

David Pușcaș mesaj pentru Luminiţa Anghel

Mesajul postat de către David Puşcaş pare unul de împăcare. Se ştie că relaţia dintre cei doi nu a fost tocmai roz, iar în ultimii ani au fost implicaţi în fel şi fel de scandaluri.

„Vin, vin să construim un zid. între noi Știm că nu vor câștiga! La mulţi ani mamii !! Azi o să mă îmbăt, doar ca să știi să nu te superi pe mine?”, i-a spus David Pușcaș mamei sale în urarea pe care a făcut-o pe Instagram! Totodată, David a postat și o fotografie cu mama lui, semn că scandalurile monstruoase din ultimii ani nu l-au îndepărtat definitiv de femeia care l-a crescut de când era doar un copil.

David Pușcaș a fost adoptat de Luminiţa Anghel

Avea doi ani când Luminița Anghel a decis să-l adopte și să-i ofere o viață mai bună. Cu toate că au trecut 22 de ani de atunci, relația dintre artistă și fiul ei, nu a fos una cu lapte și miere. De cele mai multe ori scandalul lor fiind şi public, pe la emisiunile tv.

Scandalurile dintre cei doi erau din cauaza faptului că David nu se angaja că să–și câștige proprii bani. Celebra interpreta s-a oferit de mai multe ori să îl ajute, ba să îi plătească cheltuielile la garsonieră în care stă cu chirie, ba chiar să îi ofere bani de buzunar.

În clipa în care aceasta nu a mai vrut să îi ofere bani de buzunar, David a încercat să se angajeze în mai multe rânduri însă fără succes.

În urmă cu mai bine de un an, tânărul se angajase la un magazin de încălțăminte dintr-un mall din Capitala, însă nici acolo n-a rezistat foarte mult. La vremea respectivă, David și Luminiță s-au certat la cuțite nu doar acasă, ci și în platourile emisiunilor tv. Cântăreață îi reproșă că nu-i place munca, iar David se apară că nu poate lucra cu plăcere dacă face ceea ce nu îi place. Ulterior, el a mai schimbat câteva locuri de muncă, nici că barman nu i-a plăcut să lucreze, nici că ospătar sau bucătar.

Fiul LUMINIŢEI ANGHEL a făcut mărturisiri:,,Să fii gay… ‘’

David Puşcaş, în ultima vreme, face ce face şi iese mereu în centrul atenţiei. Fiul rebel al Luminiţei Anghel ba se ceartă cu diferite persoane, ba pozează în ipostaze intime, astfel reuşeşte să capteze atenţia publicului. În urmă cu ceva vreme a vorbit despre zvonul că ar fi gay.

,,Mi s-a spus că sunt o persoană bi-polara şi bi-sexuala (râde- n.r.) toate cu “bi”. Nu nu mă deranjează, sincer. Am 20 de ani, nu am cum să mă supăr din aşa ceva. Să fii bi sau gay nu este o boală sau o jignire, este pur şi simplu o alegere a unui mod de viaţă. Am o părere foarte bună despre homosexuali, sunt şi ei oameni. Susţin comunitatea şi am prieteni de genul ăsta. Visez la o ţară mai open-mind’’a declarat pentru wowbiz.ro David Puşcaş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *