Prima pagină » Cultural » David Pușcaș riscă să ajungă pe străzi. „Nu sunt deloc bine. Nu am nici ce să mănânc. Sunt vai de capul meu.”

David Pușcaș riscă să ajungă pe străzi. „Nu sunt deloc bine. Nu am nici ce să mănânc. Sunt vai de capul meu.”

30 mai 2024, 11:40, 3 ,
BZI.ro, în Cultural

David Pușcaș riscă să ajungă pe străzi, potrivit declarațiilor sale din ultima vreme. Luminița Anghel l-a sprijinit foarte mult pe fiul ei adoptiv, David Pușcaș. Cu toate acestea, în urmă cu câțiva ani, cei doi au întrerupt orice legătură.

La acea vreme, între ei a izbucnit un scandal mare, schimbându-și cuvinte grele. Acum, însă, tânărul trece printr-o perioadă extrem de dificilă și riscă să ajungă pe străzi.

David Pușcaș riscă să ajungă pe străzi

Într-un interviu recent, tânărul a făcut un apel disperat. Fiul adoptiv al Luminiței Anghel și-a pierdut locul de muncă și se confruntă cu probleme financiare grave. David Pușcaș riscă să ajungă pe străzi și spune că nu mai are bani nici măcar pentru mâncare.

„Nu sunt deloc bine, în viitorul apropiat o să îmi pierd și casa. Trebuia să încep munca la un restaurant și efectiv cei de acolo mi-au trimis un mesaj în care mi-au zis că nu mă angajează.

Pentru ei am stat în stand-by. Mă simt luat la mișto.(…) Este greu să nu ai pe nimeni, o să ajung pe străzi. Nu am nici ce să mănânc.

Sunt vai de capul meu.”, a spus David Pușcaș, pentru  Click.

Ce declara Luminița Anghel cu câțiva ani în urmă

Acum câțiva ani, Luminița Anghel a afirmat că nu îl va mai sprijini pe David Pușcaș. Ea a explicat că motivul este iresponsabilitatea tânărului.

„I-am închiriat a cincea garsonieră într-un singur an. Nici cu proprietarii nu se înțelege. Pleacă. Eu trebuie să vin să strâng în urma lui. Nu am venit la TV ca să-l fac de râs, ca să-l umilesc, și nici să mătur cu el pe jos.

Mai am de crescut un copil și mi se pare cinstit să am energie și putere să mă întorc și spre el.

Vă anunț public că este ultima dată când îl ajut. ”, declara Luminița Anghel, în spațiul public, în urmă cu câțiva ani.

David Pușcaș nu a suportat tratamentul dur pentru boala de care suferă

Din cauza traumelor suferite în viață, David a dezvoltat o boală mintală gravă. Diagnosticat cu tulburare borderline, el se confruntă cu schimbări bruște și intense ale dispoziției, precum și cu instabilitate și impulsivitate în relațiile interpersonale.

Fiul Luminiței Anghel a urmat o cură de tratament pentru o vreme, dar a renunțat din cauza multitudinii de medicamente prescrise. Cu toate acestea, el a declarat că a reușit să se simtă mai bine în cele din urmă datorită sprijinului constant al celor dragi.

Într-un interviu acordat de David Pușcaș, băiatul adoptat de Luminița Anghel, declara că riscă să ajungă pe străzi din cauza situației în care a ajuns.

Comentarii
  • pai daca ai fost neam prost. femeia te-a luat in grija de la orfelinat, ti-a dat 4 pereti, mancare berechet, haine bune, rechizite, scoala buna, ti-a suflat in cur toata viata si dupa aceea ti-ai batut joc de ea. stai boschetar in strada si trage din aurolac daca esti marlete.

  • Un gunoi de om !, care nu a apreciat niciodată șansa care a avut-o de a fi scos dintr-un orfelinat și oferită o educație, o șansă !, un gipsy retardat , leneș și cu pretenții ! Să ajungă pe stradă și să manince de la gunoi dacă atita poate capul lui !, dă-l în pl. noastră ca e adult și întreg !, la muncă javra parșivă și mîță cacăcioasă

  • La munca nu astepta sa te intretina pina la batrinete. Ia si munceste unde gasesti nu astepta ca sa te tot intretina cineva acum esti baiat mare trebuie sa te ingrijesti singur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *