Cancan

De ce a bătut-o Tzancă Uraganul pe Lambada. Nicio femeie nu merită aşa ceva..

Publicat: 05 ian. 2021

De ce a bătut-o Tzancă Uraganul pe Lambada, soţia celebrului manelist. Potrivit informaţiilor deţinute de cancan.ro, totul s-a întâmplat la cererea amantei. Mai multe imagini au apărut în mediul online cu soția manelistului care este desfigurată.

Este pentru a doua oară când un episod de acest gen are loc, iar de data aceasta, potrivit unor apropiate ale femeii, totul s-a întâmplat la cererea Mădălinei Miu.

De ce a bătut-o Tzancă Uraganul pe Lambada

Tina și Reea, doua influencerite, au oferit detalii despe acest incident pe o reţea de socializare. Potrivit spuselor acestora, Mădălina Miu i-ar fi cerut manelistului să își bată soția, aceasta fiind una dintre condițiile pentru o împăcare.

Cele două femei au făcut totul public și au spus că „la cerere”, Lambada a fost bătută, iar mai apoi filmată de manelist, care a trimis imaginile către amantă, ca dovadă că a respectat condițiile pentru împăcare.

Cei doi nu sunt la primul episod de acest gen

În urmă cu o lună, un alt episod violent și-a făcut apariția. Atunci au apărut câteva imagini cu Lambada desfigurată și s-a spus că femeia a fost bătută de către soț și obligată să avorteze.

„Uitați, oamenii buni, ce hal de om este nemernicul de Tzanca Urganu!!! Un om fără Dumnezeu și fără scrupule. Și-a maltratat și bătut fosta soție pentru a avorta copilul lor!!! A fost forțată, bătută și obligată să și avorteze copilul!!!”, a fost mesajul care a însoțit fotografiile cu Lambada.

Tzancă Uraganul, gafă după ce a ieșit din izolare

Ieșit din izolare, după ce a fost diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus, că a și urcat pe scenă și a întreținut atmosfera în cadrul unui spectacol de zile mari.

Tzancă Uraganu a fost protagonistul unui show de zile mari, după ce a fost invitat să întrețină atmosferă pentru sute de persoane. Fericit din cale-afară că a urcat, din nou, pe scenă, după ce în urmă cu puțin timp s-a confruntat cu simptomele crunte cauzate de infectarea cu noul coronavirus, manelistul a uitat complet de pandemie.

Ba mai mult de atât, niciun om prezent la spectacol nu a purtat masca de protecție și nici nu a respectat distanțarea socială. Comportamente care au fost aprobate de manelist, îndemându-i pe aceștia să se simtă bine.

„Ca la spectacol, toată lumea cu mâinile sus”, a exclamat Tzancă Uraganu în timpul dedicațiilor fără număr.

Adauga un comentariu