Cancan ultimă oră

De ce nu știe nimeni ce se întâmplă cu Benone Sinulescu. Apropiații ascund detalii importante despre marele artist

Publicat: 31 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
De ce nu știe nimeni ce se întâmplă cu Benone Sinulescu. Apropiații ascund detalii importante despre marele artist
Benone Sinulescu a ajuns la spital vara acesta, după ce a căzut din picioare și soția lui a chemat ajutoare

Benone Sinulescu a avut o perioadă extrem de grea în vară, când a ajuns pe mâna medicilor. De atunci, nimeni nu a oferit informații clare despre starea lui de sănătate și pare că toată lumea ascunde detalii importante, în condițiile în care fanii vor să știe ce se petrece cu el.

Soția nu vorbește despre Benone Sinulescu

Benone Sinulescu a ajuns la spital vara acesta, după ce a căzut din picioare și soția lui a chemat ajutoare. Celebrul artist a fost externat după mai bine de zece zile de spitalizare, pe 22 iulie, iar de atunci, nimeni nu știe exact în ce stare este și ce se petrece, de fapt, cu el.

Tot ce se știe despre el de la soție este faptul că se simte bine, fără prea multe detalii, pentru că și ea pune un zid în fața ei și nu vorbește despre marele artist. Deși Benone era foarte deschis cu publicul său și îi plăcea să dea declarații presei, se pare că acum nu a apărut deloc de când a avut loc nefericitul eveniment.

O persoană care îl cunoaște foarte bine pe renumitul cântăreț a mărturisit că, deși fanii sunt preocupați cu adevărat de starea lui de sănătate, soția preferă să evite comunicarea exterioară, lucru ce devine deja destul de suspect. Mulți se gândesc acum că el nu ar fi bine și din acest motiv refuză ea să vorbească.

„E o tăcere suspectă în jurul lui. E un silenzio stampa care îmi arată că nu e chiar așa de bine pe cât spune doamna Elena. Sperăm să fie bine, să treacă cu bine peste recuperare. Tăcerea asta nu poate fi una liniștitoare”, a declarat pentru FANATIK un apropiat.

Colegii de breaslă păstrează și ei tăcerea

Nici apropiații nu sunt mai deschiși la declarații și susțin că nu pot da informații sau că nu știu nimic despre artist. Mai mulți colegi de breaslă au fost contactați de colegii noștri în ultime vreme și nu au oferit informații exacte.

Laura Lavric, una dintre cântărețele cu care Benone a fost în nenumărate turnee și de care era foarte apropiat, le-a declarat celor de la Fanatik că nu vrea să dea curs speculațiilor, pentru că situația este deja una extrem de dificilă și îi este greu să vorbească.

„Nu vreau să vorbesc pe această temă. Nu vreau să intru în polemică. Nu vreau să mi se răstălmăcească cuvintele”, a fost reacția Laurei Lavric.

Unii susțin că Elena, soția artistului, ar fi interzis tuturor să vorbească despre starea de sănătate a îndrăgitului artist și nici acestuia nu i-ar permite să vorbească. Ea ar avea acces asupra tuturor mijloacelor prin care artistul ar putea fi contactat.

Adauga un comentariu