Cancan

De ce s-a mutat Brigitte Pastramă în Dubai. „În loc să stau mai mult cu copiii am stat cu Ilie”

Publicat: 19 ian. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
De ce s-a mutat Brigitte Pastramă în Dubai. În loc să stau mai mult cu copiii am stat cu Ilie
Brigitte Pastramă a luat în 2023 decizia de a se muta în Dubai, pentru a îi oferi fiicei sale, Sara, o viață mai bună

Brigitte Pastramă a făcut declarații despre viața ei nouă din Dubai, unde și-a cumpărat o casă de lux. A făcut multe sacrificii pentru viitorul ficei sale.

Brigitte Pastramă a luat în 2023 decizia de a se muta în Dubai, pentru a îi oferi fiicei sale, Sara, o viață mai bună. Fosta soție a lui Ilie Năstase nu se uită la bani când vine vorba despre viitorul fiicei sale, motiv pentru care a făcut atât de multe sacrificii pentru a se muta în Dubai. Ea a fost nevoită să stea o perioadă în chirie și să rămână cu datorii la sora ei.

Brigitte și Florin Pastramă, alături de Sara, locuiesc într-un penthouse 125 mp, aflat într-o zonă scumpă, și care a costat în jur de 350.000 de euro.

De ce s-a mutat Brigitte Pastramă în Dubai

Ea scoate aproximativ 12.000 de euro pe an pentru studiile Sarei. Brigitte Pastramă a realizat că trebuie să facă această schimbare în momentul în care s-a aflat în spital, iar singura persoana care a venit la ea a fost Sara. Acela a fost momentul în care a realizat că își dorește să treacă mai mult timp alături de ea și să facă tot posibilul pentru a îi oferi un viitor mai bun.

În plus, soția lui Florin Pastramă a mărturisit că nu vrea să repete greșelile trecutului. În perioada în care era căsătorie cu Ilie Năstase, ar fi petrecut mai mult timp plecată cu el, în loc să stea alături de copii. Din acest motiv, relația dintre ea și fiul ei, Robert Sfăt, a devenit una tumultuoasă.

„A trebuit să fac schimbarea asta pentru că nu a fost ok.

Nu mi-a plăcut unde se îndrepta nici anturajul, nici nimic. Nu voiam să trec de două ori prin același drum. N-am luat atunci inițiativa (n. red. cu fiul ei, Robert). Poate, în loc să stau mai mult cu copiii am stat cu Ilie ș m-am dus prin Monte Carlo și unde m-am mai dus. Nu e de râs. Până la urmă, eu am fost acum un an și jumătate bolnavă. La spital, unica persoana care a venit și m-a vizitat a fost Sara și mi-am dat seama că pentru mine, copiii mei sunt comoara mea.

Mi-am dat seama că trebuie să fac ceva, să fac o schimbare. Decât să-mi iau o geantă, mai bine fac un efort și îi plătesc copilului o școală și copilul ăsta ajunge undeva, că este la vârsta la care ea nu realizează ce face bine pentru ea. Am renunțat la viața mea socială, aveam aici prieteni, aveam o casă”, a declarat Brigitte Pastramă, la un post de televiziune.

Cu ce se ocupă Robert Sfât, fiul lui Brigitte Pastramă

Deși Brigitte Pastramă și fiul ei, Robert Sfât, au avut o relație plină de conflicte, se pare că relația mamă-fiu a devenit una mult mai apropiată. Bruneta a mărturisit că Robert lucrează în străinătate, însă acesta nu și-ar dori să se mute alături de mama lui în Dubai, deoarece are contracte în alte țări din Europa. În plus, ea mai susține că salariile din Dubai nu sunt mari.

„S-a mai deșteptat și el. El lucrează și nu lucrează în România. E plecat și el din țară. Nu îi place așa mult Dubaiul, dar ce să facă acolo? Sara studiază, el nu vrea să studieze, el are alte proiecte. E foarte, foarte mic salariul acolo. Și mie mi-au propus unii să lucrez pe 20.000 de dirhami, de exemplu, ca manager. Am spus că în momentul de față îmi doresc să fac un echilibru al familiei. Trebuie să o duc pe Sara la școală, să mă ocup de ea”, a mai spus Brigitte Pastramă despre fiul ei stabilit în Dubai.

Adauga un comentariu