Titlurile zilei

Dealer-ul VIP-urilor a fost arestat la Iași. Era nelipsit de la petrecerile din lumea bună și a colaborat cu Delia și Macanache! Ducea pastile de ecstasy în termos peste tot! (Exclusiv)

Publicat: 15 iun. 2021
Magistrații ieșeni au admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile, formulată de anchetatori pe numele unui artist liber profesionist

Un tânăr artist a fost arestat la Iași după ce a fost prins cu droguri. Surse din cadrul anchetei au precizat că tânărul ar fi colaborat cu Delia și Macanache. Anchetatorii au descoperit o cantitate importantă de droguri ascunsă într-un termos. Individul a fost arestat pentru 30 de zile și riscă să stea ani mulți în pușcărie dacă va fi găsit vinovat

Un tânăr din Zănești, județul Neamț, a fost arestat la Iași după ce a fost prins cu droguri. Le-a spus anchetatorilor că este liber profesionist și că a colaborat cu Delia și Macanache. Nu este clar dacă cele spuse de el sunt sau nu reale. Este posibil ca individul să fi vrut să-i impresioneze pe anchetatori. Cert este, însă, că magistrații ieșeni au hotărât arestarea lui Alexandru Ciocoiu pentru trafic de droguri de mare risc!
Astfel, în urmă cu două zile, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au admis cererea făcută de anchetatori pe numele lui Alexandru Ciocoiu.

„Instanța admite propunerea de arestare preventivă formulată de Ministerul Public. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Alexandru Ciocoiu, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc, pentru o durată de 30 de zile”, au menționat magistrații ieșeni.

Surse din cadrul anchetei au precizat că individul ar fi procurat drogurile de pe Internet și ar fi vrut să le vândă la Iași.

Alexandru Ciocoiu a contestat arestarea dispusă de judecătorii ieșeni

La scurt timp de la emiterea deciziei de arestare preventivă pentru 30 de zile, artistul liber profesionist Alexandru Ciocoiu a contestat-o. Așadar, în zilele viitoare, judecătorii din cadrul Curții de Apel Iași vor hotărî ce se va întâmpla în continuare cu bărbatul cercetat pentu trafic de droguri de mare risc.
Oamenii legii au precizat că artistul ieșean a intrat în vizorul lor în urmă cu câteva zile. Conform anchetatorilor, bărbatul a fost prins în flagrant în cursul zilei de sâmbătă. La scurt timp, acesta a fost săltat și dus la audieri. Ulterior, anchetatorii ieșeni l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore, sub acuzația de trafic de droguri de mare risc.

Un colaborator sub acoperire a scos la iveală totul

În urmă cu două zile, anchetatorii l-au luat pe muzicianul Alexandru Ciocoiu și l-au dus în fața judecătorilor din cadrul Tribunalului Iași, cu propunere de arestare preventivă. Surse apropiate anchetei au afirmat că bărbatul de 30 de ani este muzician și se mai ocupă cu prezentările la diverse evenimente, petreceri sau concerte, îndeplinind funcția denumită „MC” (master of ceremonies). La audieri, bărbatul originar din județul Neamț a susținut că pastilele de ecstasy descoperite asupra sa erau pentru consum propriu, el recunoscând că deținea substanțele interzise (MDMA – metilen-dioxid-metilamfetamină).

Din câte se pare, acesta ar fi fost, totuși, convins să vândă din pastilele de ecstasy, culmea, către un colaborator sub acoperire. În urma incidentului, artistul de 30 de ani, care ar fi colaborat în trecut cu cântăreți de hip-hop din București, a fost ridicat de oamenii legii. Chiar dacă a fost prins în flagrant și a recunoscut, Alexandru Ciocoiu a susținut că, în mod normal, el nu vinde droguri, iar pastilele de ecstasy erau pentru consum propriu.

Ce au spus anchetatorii ieșeni despre capturarea individului

Oamenii legii au afirmat că Alexandru Ciocoiu ar fi vândut comprimate MDMA către consumatorii de astfel de substanțe din județele Iași și Neamț, la prețuri cuprinse între 50 și 80 de lei per comprimat.

„A fost efectuată o acțiune de prindere în flagrant a inculpatului, în timp ce încerca să comercializeze cantitatea de 18 comprimate MDMA. Ulterior, cu prilejul verificărilor, au fost descoperite disimulate într-un termos alte 106 comprimate MDMA. De asemenea, a fost efectuată o percheziție domiciliară în urma căreia au fost ridicate o cantitate de produs vegetal suspect a fi canabis, un tocător pe care se observau urme de materie vegetală și un cântar de mare precizie”, au subliniat anchetatorii.

Reporterii „BZI” au luat legătura cu Ioan Filip, primarul comunei Zănești, unde are tânărul domiciliul. Alesul local a spus că nu știe nimic despre cele întâmplate, semn că tânărul ar fi avut o activitate extrem de discretă.

„Nu am auzit nimic despre asta, ar fi trebuit să știu dacă era ceva. Nu suntem o comunitate foarte mare, dar avem multe familii Ciocoiu”, a spus primarul comunei Zănești.

Cert este că Delia și Macanache nu au niciun fel de implicare în această poveste. Numele lor ar fi fost rostite de individ în fața anchetatorilor fără a face vreo acuzație sau orice altceva.

Comentarii
Adauga un comentariu