Local

Degringoladă în PSD Iași. Maricel Popa a pierdut 12 primari din județul Iași dintr-un foc. Marcel Ciolacu doarme liniștit (EXCLUSIV) – FOTO

Publicat: 07 aug. 2020
Degringoladă în PSD Iași. Maricel Popa a pierdut 12 primari din județul Iași
Degringoladă în PSD Iași. Maricel Popa a pierdut 12 primari din județul Iași

Dezastru pentru organizația PSD Iași. Maricel Popa, președintele filialei județene a PSD Iași, a pierdut frâiele formațiunii în prag de alegeri locale 2020. Mai mulți primari social-democrați din județul Iași au ales să treacă la PNL pentru a-și asigura viitorul comunității. Maricel Popa și-a bătut joc de proiectele primarilor din județ în ultimii patru ani, iar aceștia au decis să ia taurul de coarne și să schimbe tabăra. În tot acest timp, Marcel Ciolacu, președintele PSD la nivel național, pare că nu știe nimic despre ceea ce se întâmplă în teritoriu, în organizația de la Iași

Lovitură după lovitură pentru organizația PSD Iași. Maricel Popa, președintele filialei județene a PSD Iași, a pierdut tot mai mult frâiele formațiunii în prag de alegeri locale 2020. Mai mulți primari social-democrați din județul Iași au ales deja să treacă la PNL pentru a-și asigura viitorul comunității. O parte dintre aceștia sunt din zona metropolitană Iași, localități care înglobează jumătate din locuitorii județului. În tot acest timp, Marcel Ciolacu, președintele PSD la nivel național, pare că nu știe nimic despre ceea ce se întâmplă în teritoriu. 12 primari PSD au decis deja să treacă la PNL, iar lista rămâne în continuare deschisă. De altfel, primarii din zona metropolitană Iași au decis deja să treacă la PNL, oficializarea urmând a avea loc în aproprierea alegerilor din septembrie. Pe lângă aceștia, alți primari din mediul rural din județul Iași vor trece de la PSD la PNL.

Primarii din județ pleacă din PSD Iași, Maricel Popa a distrus organizația județeană a social-democraților

Pentru Maricel Popa, președintele PSD Iași, lucrurile sunt tot mai clare. Atitudinea acestuia în fața propriilor primari a făcut ca aceștia să aleagă să plece la PNL pentru a-și asigura viitorul comunitățiilor pe care le reprezintă. Este și cazul lui Ștefan Timofte, primarul comunei Tomești, a lui Cătălin Martinuș, primarul comunei Dobrovăț, dar și a lui Iulian Marcu, primarul comunei Ungheni, sau Mihai Bălan de la Bârnova. În plus, și alți primari din județul Iași, din zona metropolitană în special, dar și din alte zone ale județului, au ales să ajungă la PNL, tocmai din considerentul că actualul partid de guvernământ le poate asigura viitorul comunităților pe care le reprezintă. Maricel Popa i-a tratat mereu prost, numai cu promisiuni. În plus, Popa și-a însușit proiectele pe care aceștia le-au depus la nivel central.

Zona metropolitană Iași devine galbenă. Primarii PSD nu mai vor să audă de Maricel Popa

Municipiul Iași și zona metropolitană au ajuns să fie antamate de către PNL, iar racolarea primarilor social-democrați nu face decât să întărească acest lucru. Municipiul Iași și principalele localități din jur sunt galbene, iar PSD Iași, sub conducerea lui Maricel Popa, nu mai poate controla acest lucru. Cel mai slab președinte al județului Iași din ultimii 30 de ani nu a reușit să-și apropie primarii de partea sa, ba chiar a reușit să-i alunge cu brio. În zona metropolitană sunt comune precum Aroneanu, Miroslava, Lețcani sau Rediu, care au deja administrație liberală. Cei de la Tomești, Bârnova sau Dobrovăț nu mai vor să audă de Maricel Popa și au părăsit PSD.

Alături de aceștia, primarii din Valea Lupului sau Ungheni sunt gata să facă pasul către PNL. La Holboca, primarul PSD nu mai vrea să candideze, iar Maricel Popa nu a reușit să impună un alt candidat care să poată câștiga localitatea. Acestea sunt doar câteva exemple de comune, unde primarii social-democrați au decis să caute sprijin la PNL.

Dezastrul din municipiul Iași întreținut de cuplul Maricel Popa-Cristian Stanciu

Colapsul din PSD a cuprins și municipiul Iași. Maricel Popa, președintele PSD Iași, a decis să o sprijine la funcția de primar al municipiului Iași pe deputatul Camelia Gavrilă. Deși aceasta are circa 7 la sută în sondajele reale, Maricel Popa nu a mai ținut cont de acest lucru. Sprijinit de Cristian Stanciu, pus șef de campanie la PSD, Popa a decis să defileze în campania electorală cu parlamentarul Camelia Gavrilă. Practic, Maricel Popa a îngropat filiala PSD Iași înainte de alegerile locale 2020, desemnarea candidatului Camelia Gavrilă fiind exclusiv decizia tandemului Popa-Stanciu. Oare Marcel Ciolacu este conștient că liderul organizației de la Iași, Maricel Popa, distruge încet, dar sigur filiala? Ciolacu pare că pierde controlul în teritoriu, din moment ce numai în județul Iași primarii PSD își caută sprijin la organizația PNL pentru a avea continuitate.

Comentarii
  • Popa o să rîmână până la urmă în PSD Iași cu Camelia zisă și Ciociolina de Bahlui și cu clientul lui Șaramet, Laicu zis și Cămașă de Forță !

  • Baghiule ți-ai depășit condiția de idiot a COPOULUI! Cine dreacu poate bagă in seamă un handicapat care ia 500 iepuroi pe lună de la HÂRA pentru a denigra adversarii lui CHIRI! SIKTYR JEGULE !

  • La iași PSD-ul este câpușat de clanul –aragaz-stanciu—psd–pdl-nele aceiaș mizerie —–combinați între ciuma roșie și ciuma porto-gâlbejitâ—-trebuie votați numai cu medali auto suedeze—-

  • Si uite asa de 30 de ani ei se schimba intre ei, doar culoarea, ca lupu si VOI tot ii votati si vreti schimbare!!! Puterea e in VOTUL tau! Vrei sa schimbi ceva sau doar sa fii minciunit! Cum adica Psd a pierdut primarii si aia s au dus la Pnl???…. Frumos….! Cata prosteala

  • SUNT TERIBIL DE FERICIT : GIGI NICHITA A PLECAT LA REEDUCARE, IAR EU PLEC ÎN CONCEDIU ! EXISTĂ DREPTATE PE ACEST PĂMÂNT !

Adauga un comentariu