Cancan

Denise Iacobescu nu-și arată deloc vârsta. Câți ani are de fapt mama Antoniei

Publicat: 03 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Denise Iacobescu nu-și arată deloc vârsta. Câți ani are de fapt mama Antoniei
Denise Iacobescu este o manichiuristă foarte talentată

Denise Iacobescu nu-și arată vârsta și se menține mereu tânără. Urmăritorii de pe Instagram au fost luați prin surprindere când au aflat adevărata vârstă a femeii. Mulți dintre aceștia nu i-ar da peste 30 de ani. Când a împlinit 53 de ani, Denise Iacobescu a fost celebrată în direct, la Teo Show. De asemenea, bruneta este activă și pe YouTube. Pe toate rețelele sociale, postările soacrei lui Alex Velea conțin hashtag-ul #4everyoung.

Mama Antoniei se implică activ în creșterea nepoților săi. Prin urmare, are o relație strânsă cu Maya, Dominic și Akim. Cu toate acestea, iubirea are limitele ei, iar Denise nu ar accepta niciodată ca nepoții săi să o mintă. Pentru a-i ține aproape de sufletul său, bruneta are acasă un tablou cu copiii fiicei sale. Puțini știu că mama Antoniei este o femeie foarte credincioasă și o manichiuristă talentată.

Denise Iacobescu nu-și arată vârsta reală

Mama Antoniei este la fel de frumoasă ca fiica sa. Denise Iacobescu se menține în formă având grijă la alimentele pe care le consumă și având un stil de viață echilibrat. Deși are peste 54 de ani, fanii sunt uimiți când află acest lucru, iar mulți nu i-ar da mai mult de 30 de ani. Când a împlinit 53 de ani, soacra lui Alex Velea a fost sărbătorită în direct, la Teo Show. Înainte de a intra în direct, bruneta și-a anunțat fanii de pe Instagram.

„La revedere 52, bine ai venit 53! Astăzi (16 iulie – n.r.), la ora 15.30, îmi încep celebearea zilei de naștere cu Teo și Bursucu!”, a scris aceasta în postarea de pe social media.

Denise Iacobescu este o femeie credincioasă, lucru care poate fi observat din postările sale. Printre selfie-uri și citate motivaționale, găsim și icoane cu Iisus. Puțini știu că Denise Iacobescu este o manichiuristă foarte talentată, care nu se sfiește să se promoveze pe Instagram. Pozele cu manichiuri strâng peste 2.000 de aprecieri, iar fanii îi cer să posteze tutoriale pentru a învăța cum să le realizeze acasă.

Mama Antoniei este o bunică tânără

Denise Iacobescu este una dintre cele mai sexy bunici din showbiz-ul românesc. În prezent, aceasta are trei nepoți: Maya, Dominic și Akim. Atunci când Alex Velea și Antonia sunt plecați în vacanțe sau turneuri, copii rămân în grija bunicii lor. Denise Iacobescu are un rol important în educația celor mici. Astfel, aceasta ar face orice pentru a-i face fericiți pe cei trei copii și are o relație foarte strânsă cu aceștia. Cu toate acestea, iubirea sa are limite.

„Nu aș accepta să mintă și să mă bage la mijloc. Aș vorbi cu ei despre alcool, țigări, droguri, iubiți și iubite, despre orice, pentru că așa am făcut și cu copilul meu”, a spus Denise Iacobescu în urmă cu ceva timp.

În urmă cu o lună, mama Antoniei a postat pe Instagram poze alături de nepoții săi, iar în descrierea acesteia și-a arătat dragostea pentru cei mici.

„Cei 4 fantastici 💖💙💖💙 4everyoung 🦋„, a scris vedeta.

Acasă, Denise Iacobescu are un tablou cu cei trei nepoți ai săi, pentru a-i avea mereu aproape de sufletul său. În altă ordine de idei, Denise Iacobescu, ajunsă la vârsta maturității depline, își iubește foarte mult nepoții și se implică activ în creșterea acestora.

Adauga un comentariu