Actualitate

Deputatul AUR Marius Ostaficiuc: ”Cu ce ne-am ales după vizita premierului Ciolacu? Doar cu scuzele despre gluma cu moldovenii și noi promisiuni electorale” (P)

Publicat: 20 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Deputatul AUR Marius Ostaficiuc Cu ce ne-am ales după vizita premierului Ciolacu Doar cu scuzele despre gluma cu moldovenii și noi promisiuni electorale P
Deputatul AUR Marius Ostaficiuc: ”Au trecut alegerile. Guvernul e pus pe căpătuială, țara e plină de datorii”

Premierul PSD Marcel Ciolacu a fost prezent la Iași, într-o veritabilă vizită electorală, menită să mai crească cu câteva procente scorul partidului său. Ciolacu a făcut o vizită pe șantierul Spitalului Regional de Urgență, unde cu câteva zile înainte a fost și Nicolae Ciucă, colegul de coaliție al premierului.

Deputatul AUR Marius Ostaficiuc a arătat că discursurile despre proiectele Moldovei au fost mereu fade și insipide, iar capii Guvernului nu au căutat decât să își facă reclamă pentru alegeri.

”Cu ce ne-am ales după vizita aceasta la Iași? Poate doar cu noi promisiuni electorale, cu vizitele pe șantiere și cu o încercare de spălare a imaginii. Cam acestea pot fi concluziile unei vizite guvernamentale la Iași. Rând pe rând Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu au făcut deplasări rapide la Iași, care nu au adus nimic notabil în afara unor băi de mulțime. Ieșenii nu mai pot fi duși de nas, ieșenii nu mai pot fi trași pe sfoară”, a spus Marius Ostaficiuc, deputat AUR Iași.

Parlamentarul ieșean a mai menționat că deși s-au promis multe Iașului, marile investiții însă se lasă așteptate.

”Premierul a transmis multe cifre, a spus de cel mai mare buget alocat vreodată pentru Moldova , de 600 milioane lei pentru școli și multe, multe altele. Cred că toate aceste detalii trebuie revizuite. Avem în continuare școli cu toaleta în fundul curții, avem unități medicale în mediul rural care arată ca după război și lista poate continua. Județul Iași are nevoie de investiții, județul Iași are nevoie de proiecte noi, dar acestea nu trebuie prezentate doar pe hârtie și scoase de la naftalină doar în an electoral. Ieșenii nu mai pot fi induși în eroare. S lăsăm demagogia sși să trecem la treabă”, a mai spus Marius Ostaficiuc, deputat al Alianței pentru Unirea Românilor Iași.

Adauga un comentariu