Actualitate

Deputatul Camelia Gavrilă, desemnat candidat PSD la Primăria Iași. Decizie controversată luată de Maricel Popa, președintele organizației

Publicat: 09 iul. 2020
Deputatul Camelia Gavrilă, desemnat candidat PSD la Primăria Iași. Decizie controversată luată de Maricel Popa, președintele organizației
Deputatul PSD Iași Camilia Gavrilă

În urma şedinţei Biroului Permanent Judeţean (BPJ) de astăzi, 9 iulie 2020, al organizaţiei PSD Iaşi s-a decis susţinerea candidaturii deputatului prof. dr. Camelia Gavrilă la Primăria Iaşi. Decizia a aparţinut lui Maricel Popa, preşedintele organizaţiei judeţene, şi a directorului de campanie Cristian Stanciu. Eurodeputatul Tudor Ciuhodaru, desemnat iniţial candidat la primărie, a fost tras în jos de Maricel Popa. De altfel, comportamenul jignitor al lui Maricel Popa şi acoliţii lui faţă de Tudor Ciuhodaru, a determinat că acesta să nu mai vrea acum să candideze. Asta deşi el ar fi vrut să o facă. Tudor Ciuhodaru ar fi obţinut un procent foarte bun pentru PSD Iaşi.

Numai că pe Maricel Popa îl interesează doar persoana lui, ca şi cum PSD e Tehnoton SRL. Cristian Stanciu, directorul de campanie, şi Maricel Popa, ar trebui să-şi depună demisiile pe masă dacă lucrurile ies prost după alegeri. Cei doi au avut în cap strategia mai demult, iar acum au pus-o în aplicare. Totul este făcut pompieristic şi denotă o lipsă groaznică de orientare şi de mediocritate la vârful filialei județene.

BPJ pare că nu are nici un cuvânt de spus. Dacă ceilalţi sunt ca nişte legume, asta este strict problema a BPJ. Dacă un primar din mediul rural a ajuns sfătuitor principal al lui Maricel Popa, situaţia este una extrem de gravă. În loc să adune oameni deştepţi, care să crească partidul el se sfătuieşte cu un primar dintr-o comună cu 400 voturi. Acesta este Maricel Popa.

Deputatul prof. dr. Camelia Gavrilă, desemnat candidat PSD la Primăria Iaşi

Este şi o veste bună în tot acest lucru. Prin această decizie, după alegerile locale, Maricel Popa va dispărea din politica pe uşa din dos. Cotidianul BZI va promite că la momentul potrivit o să facă o serie de dezvăluiri senzaţionale de cum s-a ajuns aici, despre cum Maricel Popa a îngropat PSD Iaşi şi a nenorocit Consiliul Judeţean.

Deputatul prof. dr. Camelia Gavrilă este unul dintre cei mai buni parlamentari ai Iașului, cu multe proiecte la activ, însă rămâne de văzut dacă va reuși să coaguleze voturile social democraților, ea având mai degrabă profilul unui candidat de dreapta. Chiar și prof. dr. Camelia Gavrilă îşi asumă un mare risc în această candidatură, pentru că dacă scorul scos de ea va fi sub cel al partidului, atunci Maricel Popa și Cristian Stanciu o vor considera pe ea principala vinovată și o vor scoate de pe lista de candidați la alegerile parlamentare de la finalul acestui an.

Totul s-a făcut însă prin decizia lui Maricel Popa şi a lui Cristian Stanciu, cei care au ajuns să decidă tot ce mişcă în PSD.

„Sigur un context politic destul de complex, vorbim despre un oraş universitar, de un judeţ mare cu o problematică foarte dificilă. Vorbim de multe tensiuni, de anumite despărţiri. Care este profilul unui candidat la Primăria Municipiului Iaşi. Ne aflăm în faţa unui oraş al educaţiei, al culturii, şi care este un simbol regional.”, a precizat prof. dr. Carmen Gavrilă.

Maricel Popa își ascunde incompetența în spatele DNA

Maricel Popa, președintele Consiliului Județean Iași, a ajuns să-și ascundă incompetența în spatele DNA, în cazul spitalului mobil din Lețcani. Șeful CJ nu a fost în stare să gestioneze licitația pentru achiziția unității medicale pentru bolnavii de COVID-19. Maricel Popa s-a încurcat în explicații despre o presupusă mită, fără a oferi ceva concret despre spitalul mobil pentru bolnavii de COVID-19 de la Lețcani și firma Global LLC din Ankara. Procurorii DNA ar trebui să ridice toată documentația despre modul cum s-a făcut licitația pentru construcția spitalului pentru pacienții de COVID-19 de la Lețcani

Maricel Popa, președintele Consiliului Județean Iași, este disperat că a ratat cel mai important proiect al mandatului său, construirea spitalului mobil pentru pacienții de COVID-19, de la Lețcani. Șeful CJ încearcă să-și ascundă incompetența în spatele Direcției Naționale Anticorupție (DNA) în urma eșecului procedurii. Pentru că a lungit licitația de 13,2 milioane de euro și a tot furnizat termene noi ca să justifice întârzierea furnizării echipamentelor, Maricel Popa a ieșit cu o poveste demnă de romanele polițiste scrise de Agatha Christie. Pentru că nu a fost în stare să gestioneze corect procedura, Maricel Popa a ajuns să bage la înaintare procurorii DNA.

Comments are closed.

Adauga un comentariu