Actualitate

Deputatul PSD Daniel Ghiță acuză DNA că face justiție selectivă: „Plimbările în cătușe, exact după ce au trecut legile justiției”

Publicat: 28 nov. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Deputatul PSD Daniel Ghiță acuză DNA că face justiție selectivă Plimbările în cătușe exact după ce au trecut legile justiției
Deputatul PSD Daniel Ghiță acuză DNA că face justiție selectivă

Deputatul PSD Daniel Ghiță acuză DNA că face justiție selectivă, după ce colegul său de partid Niculae Bădălău a fost arestat pentru dare de mită. Ghiță spune că marile dosare de corupție din pandemie, achizițiile cu suspiciuni de ilegalitate sunt ținute la dosar ca să se prescrie.

„Plimbările în cătușe, exact după ce au trecut legile justiției, confirmă că din nou vom avea execuții politice, înainte de alegerile prezindențiale!

O să fie înlăturați unii liderii politici: se instalează FRICA din nou în toată România?

Unde sunt dosarele de corupție Unifarm? Dosarele cu toată abuzurile din pandemie? Izoletele? În sertare la DNA, până se prescriu? Vorbim de miliarde de Euro!

Oare ce a făcut DNA doi ani? Vreo arestare a celor de la PNL – USR – UDMR ( Novak si-a dat singur îndemnizație!)? Un PNRR aberant, care subminează toată economia României! Condamnă seniorii României la sărăcie. Închide termocentrale din România, in timp ce Germania și Polonia le-au redeschis.

Achiziția serurilor experimentale de un miliard de Euro! Aceste dosare si abuzuri unde sunt #DNA? Frauda electorală de la Sec 1, Armand? Nu am văzut noi cum se umbla la sacii cu voturi?”, scrie Daniel Ghiță pe Facebook.

Daniel Ghiță: „Justiția selectivă arată că România se îndreaptă spre dictatură”

De asemenea, Daniel Ghiță susține că nu trebuie insultată inteligența românilor. Acesta spune că este împotriva corupției, de orice formă, dar toți oamenii au dreptul la prezumția de nevinovăție.

Deputatul PSD a mai precizat că nu a furat și nu este nici corupt, dar nu suportă „mascarada cu plimbatul în cătușe”, în timp ce spune el, oamenii care sunt corupți și au furat miliarde stau liniștiti.

„Nu insultați inteligența românilor! Știm, diversiunea, paradeala a la portocală! Luat din WC, spălat, si pregătit pentru alte dosare politice?

Sunt împotriva corupției, de orice formă! Toți, au dreptul la prezumția de nevinovăție. Cine este vinovat, să fie judecat, corect, în baza probelor, și CONFISCATE TOATE AVERILE!

Sunt nou în politică: nu am furat, nu sunt corupt, dar nu pot accepta aceasta mascaradă cu plimbatul în cătușe, în fața televiziunilor, iar corupții care au furat miliarde stau liniștiti, nederanjați.

Justiția selectivă arată că România se îndreaptă spre dictatură! Prin diversiune distrag atenția de la lucrurile importante. Orice om trebuie sa fie egal în fața legii! Nimeni nu e mai presus de lege!

Citez: “Marș, mă, nesimțiților!”, scrie Daniel Ghiță pe Facebook.

Comentarii
Adauga un comentariu