Local

Deputatul PSD Silviu Macovei: „Guvernul lui Câțu tocmai ne-a demostrat că este nevoie de presiune publică constantă pentru a-și face treaba”

Publicat: 19 mart. 2021
Viceliderul grupului PSD din Camera Deputaților, ieșeanul Silviu Macovei

Deputatul PSD Silviu Macovei a avut astăzi o reacție dură cu privire la lentoarea și întârzierile nejustificate ale guvernării PNL-USR în finanțarea autostrazii Iași – Tg. Mureș (A8). Vineri 19 martie 2021, pe site-ul oficial Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), a fost postat anunțul de amânare a desemnării câștigătorului licitației pentru proiectarea A8 pentru data de 26 martie 2021. Era ultima dintr-un șir de șase amânări!

Presiunea mediatică, a societății civile și a tuturor susținătorilor celei mai importante investiții din Moldova i-a obligat pe guvernanți să revină în ultimile ore ale zilei și să desemneze în regim de urgență câștigătorul.

“Ceea ce s-a întâmplat astăzi este doar meritul celor care nu au cedat nicio secundă în fața promisiunilor false și a păcălelilor liberalilor și useriștilor. Guvernul lui Câțu tocmai ne-a demostrat că este nevoie de presiune publică constantă pentru a-și face treaba. Nu trebuie să cedăm nicio secundă și să fim mereu atenți la mișcările lor. Astăzi mi-a fost clar că A8 se va face doar cu presiunea noastră, a tuturor”, a declarat Silviu Macovei, viceliderul grupului PSD din Camera Deputaților.

Comentarii
  • Nu zic ca PSD ul a fost bun, doamne ferește! Dar și șarlatanii ăștia, înfometații ăștia, direct pe față. Cat despre minciunile care le-au spus in campania electorală, asta arată cat de perverși si excroci sunt. E vizibil, se vede asta.

Adauga un comentariu