Prima pagină » National » Descoperire macabră ! Un bărbat a fost înjunghiat și îngropat de viu, găsit în viață după patru zile – VIDEO
Descoperire macabră ! Un bărbat a fost înjunghiat și îngropat de viu, găsit în viață după patru zile - VIDEO

Descoperire macabră ! Un bărbat a fost înjunghiat și îngropat de viu, găsit în viață după patru zile – VIDEO

18 mai 2024, 20:00,
BZI.ro, în National

O descoperire șocantă a avut loc în Republica Moldova, acolo un bărbat a fost îngropat de viu după ce a fost înjunghiat. El a fost salvat de polițiști după nu mai puțin de patru zile. Autoritățile au reținut un suspect în vârstă de 18 ani. Individul este suspectat de asemenea că a ucis cu sânge rece o femeie. Atenție, urmează informații cu un puternic impact emoțional!

Totul a pornit după ce o persoană a alertat autoritățile din Glodeni că ruda sa, o femeie de 74 de ani, a fost găsită moartă în propria locuință. În aceeași zi, autoritățile au identificat un suspect, care s-a dovedit a fi chiar un consătean de-ale victimelor.

Victima a spus polițiștilor că a băut alcool împreună cu suspectul, după care între ei s-a iscat un conflict în timpul căruia a fost atacat și închis în acel beci. Ulterior, oamenii legii au stabilit că femeia a fost ucisă a doua zi. Nu este clară încă legătura între cei doi. Tânărul de 18 ani a fost reținut de poliție sub suspiciunea de omor și tentativă de omor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *