BZI LIVE

LIVE VIDEO – Despre ipocrizie și snobism cu părintele Calistrat Chifan de la Mănăstirea Vlădiceni din Iași, în direct, numai în studioul BZI LIVE – FOTO

Publicat: 15 iul. 2020

Joi, 16 iulie 2020, în studioul BZI LIVE are loc o nouă emisiune spirituală. Invitatul moderatoarei Roxana Caraiman este părintele Calistrat Chifan de la Mănăstirea Vlădiceni din Iași. Emisiunea din studioul BZI LIVE începe la ora 12.30. Părintele Calistrat, unul dintre cei mai îndrăgiți și iubiți duhovnici din România, va vorbi despre ipocrizie și snobism, atitudini întâlnite frecvent în rândul populației.

Descoperim la tot pasul persoane care caută să fie deasupra celorlalți, care îi disprețuiesc pe cei care nu fac parte din categoriile considerate de ele superioare. De asemenea, prefecătoria, fățărnicia, falsitatea sunt considerate calități de o mare parte a populației, în special tineri. Ce spune părintele Calistrat Chifan de la Mănăstirea Vlădiceni din Iași despre snobi și ipocriți aflași numai la BZI LIVE urmărind emisiunea de joi, 16 iulie, de la ora 12.30.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotianul.bzi

Comentarii
  • Despre desantare…despre imbogatirea Bor ? Despre pedofilie in sanul bisericii cand ne veti vb dle Calistrat? Despre trufie si materialism? Oamenii Domnului au imunitate! Munca e pt pleava si utilaje!

Adauga un comentariu