Scriitori

Despre Irina Binder – Cele mai cunoscute cărți ale scriitoarei

Publicat: 05 apr. 2021
Irina Binder cu ochelari in mana pe malul marii
Cele mai importante detalii despre celebra scriitoare Irina Binder

Multe detalii despre Irina Binder nu au fost făcute publice. Când vine vorba despre soțul scriitoarei sau de lucrurile ce țin de familia acesteia, Irina a știut mereu să nu le facă publice. Pe blogg-ul ei, autoarea se descrie ca fiind o persoană normală care nu iese din comun.

De asemenea, Irina spune că este o fire pozitivă și energică, iar toate aceste lucruri vin din dragostea față de oameni și de frumos.

Despre Irina Binder – Detalii inedite din viața scriitoarei

Autoarea volumului “Fluturi”, susține că urăște două lucruri la oameni: orgoliul și egoismul. Se consideră o fire realistă și din acest motiv nu se arată deranjată de unele realități cotidiene. Experiențele trăite până acum au făcut-o să nu se încreadă prea mult în oameni și să fie cu picioarele pe pământ.

Nu are așteptări să fie mereu văzută la adevărata sa valoare sau să fie răsplătită mereu pentru lucrurile pe care le face. Scriitoarea spune că își menține mereu o stare de bine și că nu se consumă cu lucruri care nu merită multă atenție. Irina Binder spune că a învățat din greșelile pe care le-a făcut în trecut și că orice slăbiciune sau alegere greșită se plătește în viață.

Faptele ei bune au învățat-o că bucuria de a dărui este cu mult mai mare ducat bucuria de a primi. Cel mai frumos compiment pe care îl poate primi din partea cuiva este “Mi-ai schimbat viața!”.

Scriitoarea spune că iubește nespus copii, natura și se consideră o fire extrem de romantică. Un lucru puțin știut de multă lume, este acela că, Irina are opt copii pe care i-a înfiat. În viitor își dorește să îl înfieze si pe al nouălea.

Într-o postare viarală, autoare i-a criticat pe românii care uita de unde au plecat și le cere să nu își uite țară și originile.

Cele mai cunoscute cărți ale Irinei Binder

Cele mai cunoscute cărți semnate de către Irina Binder sunt următoarele:

Străinul de lângă mine

Insomnii

Volumele Fluturi

Până la sfârșit

Iubitelor mele prietene

Mama Irinei Binder a murit

Mama celebrei scriitoare Irina Binder a murit în urma unei boli îngrozitoare. După tragicul eveniment, autoarea a ținut să transmită public ceea ce simte și cum au fost ultimele clipe petrecute alături de mama sa.

„Mama mea bună și frumoasă s-a stins azi-dimineață. A plecat convinsă că va trăi, că se va vindeca… A plecat cu planuri de viitor, cu speranța și dorința de a ajuta oameni care au nevoie. Chiar și suferindă ea se gândea la alții și încerca să îi ajute. După ce s-a stins, când m-a auzit că i-am spus plângând că o iubesc, am zărit o lacrimă în colțul ochiului ei…

Dacă și-ar fi putut lua rămas bun de la toată lumea, mama mea v-ar fi spus să aveți grijă de voi și să fiți buni orice ar fi, să vă bucurați de viață și de oamenii dragi. Și v-ar fi mulțumit de multe ori pentru tot. Se bucura enorm când cineva îi trimitea un gând bun, când îi citeam comentariile de la voi. Tuturor celor care ați fost buni cu mama mea vă mulțumesc și vă voi fi recunoscătoare toată viața. Acum nu mai este un secret că am avut un an extrem de greu, am suferit cât pentru o viață…”, a scris Irina Binder pe Facebook.
Adauga un comentariu