Cancan ultimă oră

Detalii mai puțin știute despre Sore Mihalache: Vârstă, înălțime, greutate, CV, iubit

Publicat: 22 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Detalii mai puțin știute despre Sore Mihalache Vârstă înălțime greutate CV iubit
Sore Mihalache nu se gândește încă să facă nuntă

Cântăreața Sore Mihalache pare a-și fi găsit locul unde să stea împreună cu familia Cântăreața a ales acum, la cea de-a șaptea mutare din viața ei, să locuiască la casă.

Sore Mihalache pare a fi foarte fericită alături de iubitul ei, avocatul Mircea Julean, și de fiica ei, Erin, în vârstă de 5 ani, chiar dacă cei doi au anunțat de mai multe ori că fac nuntă, dar nu au mai reușit să oficializeze relația lor.

Sore susține că în perioada de izolare a stat mai tot timpul alături de iubitul ei și de fiica sa, iar faptul că s-au mutat la casă i-a ajutat să se simtă foarte bine împreună.

cântăreața Sore Mihalache
Sore Mihalache nu se gândește încă să facă nuntă

Casa unde stau acum cei trei va fi ultima în care se mută susține Sore, însă s-ar putea ca asta să nu fie chiar așa, dat fiind că până acum Soire s-a mutat de șapte ori.

Până la vârsta de 21 de ani, Sore a stat cu părinții. Distanța foarte mare de la Buftea la București a făcut-o să ia decizia să se mute. Mutarea în Pipera, în zona de nord, o ajută foarte mult să economisească timp pe care să-l petreacă alături de familie.

cântăreața Sore Mihalache
Sore Mihalache nu se gândește încă să facă nuntă

Sore Mihalache încă nu se gândește să se mărite cu iubitul ei

Sore, care anunțase încă de anul trecut, că se va căsători cu Mircea Julean, este de părere acum că nunta nu mai este pe lista ei de priorități.

Sore Mihalache și Mircea Julean formează un cuplu încă din 2020 și au împreună o fetiță, pe Erin, în vârstă de 5 ani. Asta nu a însemnat până acum pentru Sore să-și dorească să fie mireasa, aceasta considerând că are tot ce-I trebuie și că nu vrea să treacă prin tot stresul care ține de organizarea unei nunți.

cântăreața Sore Mihalache și Mihai Julean
Sore Mihalache nu se gândește încă să facă nuntă

Sore Mihalache: Vârstă, înălțime, greutate, CV

Sorina Cătălina Mihalache, cunoscută fanilor ca Sore s-a născut în București, pe data de 3 noiembrie 1989. Încă de mică, artista în vârstă de 31 de ani, și care are o înălțime de 1,73 m și 55 kg greutate, a fost pasionată de muzică încă de mică. Aceasta a urmat lecții de canto și la vârsta de10 ani a câștigat locul 3 la emisiunea-concurs „Ploaia Steluțelor”, după ce a imitat-o ca la carte pe artista Natalia Oreiro. Un an mai târziu, Sore a intrat în trupa „Dolly”, alături de alte trei cântărețe. În anul 2002, trupa s-a destrămat și Sore a fost remarcată de Marius Moga și de prezentatorul Cătălin Măruță la show-ului „Faimoșii”.

Pentru Sore a urmat colaborarea cu Play&Win, cu care a scos piesa „Beautiful Lover”. Ulterior, Sore a cântat alături de Cici, de la Sistem.

În 2011, Sore a a început colaborarea cu Smiley și echipa HaHaHa Production, iar de atunci a reușit să scoată mai multe piese, care au ajuns adevărate hit-uri, precum „Different”, „Latin love”, ”Dintr-o mie de femei” sau „Jumătate“, piesă scoasă alături de Smiley.

cântăreața Sore Mihalache
Sore Mihalache nu se gândește încă să facă nuntă
Adauga un comentariu