Titlurile zilei

Detalii stranii! Teodor a gonit spre moarte cu pedala apăsată, înconjurat de mir, icoane și doze de bere. Avea un bebeluș cu o tânără de care s-a despărțit recent (EXCLUSIV) – FOTO/VIDEO

Publicat: 20 oct. 2022
_____ Vizualizări 9 Comentarii
Detalii stranii Teodor a gonit spre moarte cu pedala apăsată înconjurat de mir icoane și doze de bere. Avea un bebeluș cu o tânără de care s-a despărțit recent EXCLUSIV - FOTOVIDEO
Șoferul care a intrat ca o torpilă cu un BMW într-o basculă  se zbate între viață și moarte

Un tânăr a murit după un accident cumplit. Se afla la volanul unui BMW când a pierdut controlul volanului și s-a izbit violent de o basculantă. În urma impactului, atât șoferul, cât și pasagerul din autoturism au rămas încarcerați

Accident cumplit la Iași, marți seara. Un tânăr care se afla la volanul unui BMW a pierdut controlul și s-a izbit puternic de o basculantă. În urma impactului, atât șoferul, cât și pasagerul din dreapta au rămas încarcerați. Martorii au sunat imediat la numărul unic de urgențe 112 și au cerut ajutor. În zona Splai Bahlui au ajuns mai multe echipaje medicale și de pompieri care au început o luptă contracronometru pentru salvarea celor doi tineri. Medicii l-au găsit pe șofer, Teodor Ionescu, în stop cardio-respirator și au inițiat imediat manevrele de resuscitare. L-au transportat la spital, însă acesta s-a stins ieri dimineață, în jurul orei 7:00.

Dosar penal deschis de polițiștii ieșeni în urma accidentului

Tânărul se afla în mașină cu un amic de-al său, Cioclu Flavius. Și acesta a fost rănit, însă medicii spun că este în afara oricărui pericol. Ambii tineri locuiau în comuna ieșeană Aroneanu. Pe fir au intrat și polițiștii ieșeni care au deschis o anchetă.

„Poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu un apel la 112 despre un accident rutier soldat cu victime omeneşti, care a avut loc pe o stradă din municipiul Iași. Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat faptul că şoferul unui autoturism ar fi intrat într-o coliziune cu o autoutilitară parcată. În urma acestui eveniment rutier a rezultat rănirea celor două persoane din autoturism, care au fost transportate la spital. Ulterior, a fost constatat decesul conducătorului autoturismului. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a întregii situaţii de fapt”, a declarat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

Nu a observat că drumul se termină

Accidentul produs de tânărul din comuna Aroneanu a fost unul desprins din filmele de groază. Din cauza vitezei, tânărul nu a realizat că drumul s-a terminat brusc, iar la finalul acestuia era basculanta parcată. Chiar dacă airbag-ul din volan s-a deschis, impactul a fost atât de violent încât i-a produs leziuni ce i-au adus, într-un final, moartea. Pasagerul a avut mai mult noroc, dar va avea nevoie de ceva zile pentru a se recupera. Trupul neînsuflețit al tânărului șofer a fost transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași. Urmează să se stabilească care au fost cauzele decesului, cu toate că lucrurile sunt cât se poate de clare.

Totodată, în urma necropsiei se va stabili dacă șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice. Din câte se pare, tânărul decedat avea un copil cu o femeie de care s-a despărțit recent. În autoturismul său au fost găsite mai multe icoane, mir și doze de bere.

Comentarii
Adauga un comentariu