Prima pagină » Cultural » Diana Bișinicu își ascunde vârsta și arată spectaculos. Cu ce probleme de sănătate se confruntă frumoasa vedetă

Diana Bișinicu își ascunde vârsta și arată spectaculos. Cu ce probleme de sănătate se confruntă frumoasa vedetă

13 iun. 2022, 08:45,
BZI.ro, în Cultural

Una dintre cele mai apreciate artiste din România, Diana Bișinicu, își ascunde vârsta și arată spectaculos. Cântăreața se menține în formă și este mereu cu zâmbetul pe buze în pofida situațiilor grele cu care se confruntă în viața privată. Artista a trecut printr-un divorț dureros după un mariaj de 10 ani, iar în ultima perioadă a avut parte de suferințe greu de imaginat. Puțini sunt cei care știu cu ce probleme de sănătate se confruntă vedeta.

Diana Bișinicu își ascunde vârsta și se menține în formă

La vârsta de 37 de ani, Diana Bișinicu atrage privirile tuturor cu silueta de invidiat și energia debordantă. Frumoasa artistă se mândrește cu un corp fără cusur și face furori de fiecare dată când apare la evenimentele mondene. Îndrăgita cântăreață are o carieră impresionantă în muzică și cucerește publicul cu vocea sa deosebită.

Dincolo de celebritate, Diana Bișinicu este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Aceasta a încercat mereu să își țină familia departe de ochii curioșilor. Vedeta a divorțat în secret de fostul soț, Cătălin Andrieș, iar vestea i-a șocat pe mulți. Artista nu a dorit să ofere prea multe detalii la vremea respectivă despre motivele care au dus la despărțirea de tatăl fetiței ei.

Diana Bișinicu se dedică în prezent fetiței ei de care este tare mândră, dar se ocupă și de cariera sa. Pe lângă muzică, artista are succes și îm afaceri, aceasta deținând un faimos magazin de bijuterii.

În pofida problemelor de sănătate cu care se confruntă de mai mulți ani, Diana Bișinicu se bucură din plin de viață și se declară o femeie împlinită. O altă vedetă care nu ține cont de vârstă și arată spectaculos este Amalia Năstase. Aceasta are succes pe plan profesional și este extrem de apreciată de publicul autohton.

Și frumoasa Alexandra Velniciuc s-a confruntat cu momente grele în viața privată, însă se declară o femeie fericită la vârsta de 41 de ani. Aceasta se menține în formă și face furori de fiecare dată când apare la tv.

Ce suferințe ascunde frumoasa artistă

Diana Bișinicu este o artistă apreciată de public și se bucură din plin de succes. Mereu zâmbitoare și cu o energie debordantă, puțini sunt cei care știu că frumoasa cântăreață se confruntă cu probleme grave de sănătate. Vedeta este extrem de discretă când vine vorba de planul personal.

Aceasta a divorțat în mare secret de soțul ei după un mariaj de 10 ani, spre surprinderea tuturor. Artista ascunde și o mare suferință de mai mulți ani. Diana Bișinicu a dezvăluit cu ce probleme de sănătate se luptă de când a născut-o pe fetița sa.

„Mie nu-mi place să mă plâng. Nu-mi place să atrag în jurul meu energii negative (…) Eu am sindromul ovarelor polichistice. După ce am născut-o pe Riana, ovarele mele au devenit pline de chisturi. Am chisturi şi la sâni, am şi o tumoră benignă la sânul drept. Trebuie să am grijă, dar nu mă plâng. Eu le iau aşa cum vin. Am grijă, într-adevăr, trei zile pe lună am dureri îngrozitoare încât nu mă pot mişca din pat. Lună de lună.”, a declarat vedeta tv.

În pofida momentelor grele din viața privată, Diana Bișinicu se declară o femeie împlinită la vârsta de 37 de ani. Frumoasa cântăreață se menține în formă și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare în public. Aceasta se dedică în totalitate fetiței ei superbe, iar în carieră se bucură de un succes impresionant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *