Cancan ultimă oră

Dieta albă. Cum să slăbiţi până la 6 kilograme fără înfometare

Publicat: 13 nov. 2019

Dieta cu lapte. În aceste zile aveţi voie să consumaţi lactate. Veţi reuşi să slăbiţi până la 6 kilograme, fără să vă înfometaţi!

Aveţi voie să consumaţi următoarele alimente: lapte, ouă, smântână, iaurt natural, chefir şi brânză slabă de vacă. Nu mâncaţi după ora 19:00. Puteţi doar să beţi apă plată şi ceai (chiar şi limonada, totul neîndulcit).

Hidrataţi-vă consumând până la 2 litri de lichide (apă plată, limonada neîndulcita sau ceai) pe zi. Dacă ţinem cont de faptul că lactatele au numeroase grăsimi, proteine şi glucide, atunci trebuie să mâncăm inteligent în toată perioada dietei. Din acest motiv nu avem voie să consumăm: grăsimi săturate, legume care balonează, paşte, dulciuri, sucuri dulci şi alcool.

Dieta cu lapte. Primele trei zile ale dietei:puteţi consuma produse lactate cu conţinut de grăsime 0% (cât de multe doriţi), fără adaos de zahăr sau fructe. În concluzie aveţi voie să consumaţi: iaurt, sana, chefir, lapte dulce, lapte acru, brânză de vaci, brânză sărată, caşcaval dietetic, smântână. De trei ori pe zi puteţi consuma şi câte o felie de pâine neagră (prăjită) pentru a oferi corpului un aport de fibre atât de important pe lângă proteinele obţinute din lactate.

Dieta cu lapte. Următoarele trei zile ale dietei: avem voie să consumăm legume (fierte sau înăbuşite) sau salate, în acest fel vom oferi organismului vitaminele şi fibrele necesare. Legumele pe care avem voie să le consumăm sunt: conopida, ciuperci, andive, orez, păstarnac, dovlecei, ceapă, varza albă, ţelină. Nu uitaţi să consumaţi şi fructe care au un efect antioxidant puternic (acestea ne vor curata organismul), cum ar fi: mere, pere, struguri albi, pepene galben.

Ultimele trei zile ale dietei vor fi identice cu primele trei.

Puteţi urma această variantă a Dietei albe de mai multe ori. Trebuie să faceţi pauză între perioade, cel puţin 5 zile este recomandat!

În zilele în care faceţi pauză puteţi consuma cu încredere salate şi carne slabă (de pui sau de peşte). Acestea trebuie fierte sau înăbuşite.



loading...

Adauga un comentariu