Local

Doi ieșeni au fost reţinuţi pentru infracţiunea de tâlhărie calificată. A intrat într-un cazinou şi a sustras o sumă mare de bani – Update

Publicat: 26 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Doi ieșeni au fost reţinuţi pentru infracţiunea de tâlhărie calificată. A intrat într-un cazinou şi a sustras o sumă mare de bani - Update
Polițiștii ieșeni au reținut două persoane suspecte pentru infracțiune de tâlhărie calificată după ce au furat o sumă de bani dintr-un cazinou din Iași

Poliţiştii ieşeni au identificat doi ieșeni care erau suspecţi într-un caz de tâlhărie calificată. Vorbim despre un bărbat şi o tânără care au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Aceştia sunt principalii suspecţi în cazul jafului de la cazinou de săptămâna trecută.

La acţiune au participat poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Iași, Biroul de Intestigatii Criminale Iași dar şi poliţişti din cadrul Secţiei nr.6 Poliţie Iași.

Un bărbat şi o femeie, principalii suspecţi în cadrul unei infracţiuni de tâlhărie calificată

Conform comunicatului emis de oamenii legii, un bărbat şi o femeie sunt principalii suspecţi în cadrul unei infracţiuni de tâlhărie calificată. Bărbatul are vârsta de 32 de ani iar tânăra este în vârstă de 24 de ani.

*Poliţiştii ieşeni au identificat un bărbat şi o tânără bănuiţi de tâlhărie calificată. Aceştia au fost reţinuţi pentru 24 de ore.*

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Iași, Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi şi Secţiei nr. 6 Poliţie Iaşi au identificat un bărbat de 32 de ani, cercetat pentru tâlhărie calificată şi o tânără de 24 de ani, cercetată pentru complicitate la tâlhărie calificată. se arată în comunicat

Bărbatul a intrat într-un cazinou şi a sustras o sumă de bani

Din cercetările efectuate până la acastă data reiese faptul că bărbatul ar fi intrat într-un cazinou din zona Nicolina şi a sustras mai multe sume de bani. În încercarea de a fura banii, bărbatul a sustras o sumă de bani din seif şi ulterior ar fi exercitat acte de violentă asupra unei angajate:

Din investigațiile efectuate până în prezent s-a constatat faptul că în urma ajutorului şi informaţiilor primite de la tânără, în seara de 18 spre 19 februarie a.c., având faţa acoperită, bărbatul ar fi pătruns într-o sală de jocuri din municipiul Iaşi şi ar fi sustras o sumă de bani din seif, iar ulterior ar fi exercitat acte de violenţă asupra unei angajate, pentru a-şi asigura scăparea.

La data de 25 februarie a.c., în cadrul dosarului penal, poliţiştii au efectuat trei percheziții domiciliare, pe raza municipiului Iași, în urma cărora au fost ridicate mai multe bunuri și bani.

De asemenea, cele două persoane bănuite de comiterea faptei au fost conduse la audieri, iar în baza probatoriului administrat în cauză, acestea au fost reţinute de poliţişti pentru 24 de ore.

La data de 26 februarie a.c., cele două persoane vor fi prezentate, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi. menționează comunicatul de presă al oamenilor legii.

Activităţile au beneficiat de sprijinul Unităţii Teritoriale de Analiză a Informaţiilor Iaşi şi Brigăzii de Operaţiuni Speciale Iaşi, iar la acţiune au participat şi poliţişti din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale Iaşi. se arată în comunicat.

Despre jaful de la cazinou, dar şi despre reţinerea bărbatului, jurnaliştii BZI.RO au prezentat, atât poze cât şi informaţii în exclusivitate. Vă invităm să urmăriţi, dând click aici, imaginile de pe camerele de supraveghere cu momentul în care hoțul fură banii din seif.

Update: Fanaru Cezar, barbatul suspectat de talharie, arestat preventiv pentru 30 de zile.

„Instanta admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi privind pe inculpatul FÂNARU CEZAR, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată. Dispune arestarea preventivă a inculpatului FÂNARU CEZAR, pentru o perioadă de 30 de zile. Respinge ca neîntemeiată propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi privind pe inculpata DAVID ALINA ALEXANDRA, cercetată pentru săvârşirea infractiunii de complicitate la tâlhărie calificată. Dispune luarea măsurii controlului judiciar faţă de inculpata DAVID ALINA ALEXANDRA, pe o durată de 60 de zile. Dispune punerea în libertate a inculpatei David Alina Alexandra, dacă aceasta nu este reţinută sau arestată în altă cauză”, au precizat judecatorii.

Adauga un comentariu