Titlurile zilei

Doi polițiști de la Locală au fost fugăriți de un individ înarmat cu un cuțit, chiar în centrul Iașului! Norocul lor a fost că trupa de intervenții trecea întâmplător prin zonă! (Exclusiv)

Publicat: 10 iul. 2021
Un bărbat cu un cuțit în mână, polițistul local Mihai Potochină și agenți de la Poliția Locală pe stradă
Doi agenți din cadrul Poliției Locale și-au riscat viața după ce au oprit doi scandalagii în centrul Iașului

Un individ va fi nevoit să dea explicații în instanță, în urma unui incident grav. Anchetatorii spun că doi agenți din cadrul Poliției Locale Iași au fost amenințați cu un cuțit de către Emil Ionuț Cepeleagu. Oamenii legii l-au imobilizat în cele din urmă pe scandalagiu și l-au dus la Secția III de Poliție, pentru audieri. Individul nu s-a calmat nici acolo

Un incident destul de grav s-a petrecut recent chiar în centrul Iașului! Scandalul a izbucnit după ce doi agenți din cadrul Poliției Locale Iași au oprit doi scandalagii în zona Piața Unirii! La un moment dat, unul dintre indivizi a scos un cuțit și a început să îl fluture prin aer!
Scandalul în care a fost implicat Emil Ionuț Cepeleagu a avut loc în după-amiaza zilei de 7 martie 2021.

„Pe data de 07.03.2021, în intervalul orar 15:00 – 16:00, în timp ce se afla în zona Piața Unirii, din municipiul Iași, inculpatul a amenințat cu acte de agresiune fizică și moartea, agitând un cuțit tip briceag de mici dimensiuni, în acest scop, doi agenți din cadrul Poliției Locale Iași, aflați în exercitarea serviciului de ordine și siguranță publică”, a declarat Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Ieșeanul Emil Ionuț Cepeleagu, acuzat că a făcut scandal în centrul orașului

Întreg incidentul stârnit de Emil Ionuț Cepeleagu s-a petrecut în zona pasajului „Piața Unirii”. Echipajul din cadrul Poliției Locale Iași, format din agenții Cornel Hîrțan și Mihai Potochină, patrula în ziua cu pricina. Cei doi agenți au ajuns în zona pasajului „Piața Unirii”. Aceștia au relatat că, din pasaj, se auzea gălăgie.

„Eram în zona respectivă, când am auzit zgomot. Din pasaj au urcat doi indivizi care făceau gălăgie. Am încercat să îi legitimăm și i-am întrebat de ce fac scandal. Unul dintre cei doi a devenit extrem de recalcitrant. La un moment dat, acesta a scos un cuțit pe care îl flutura prin aer. Prin zonă a trecut echipajul de intervenție din cadrul Poliției Locale, iar noi am solicitat intervenția acestuia. Membrii echipajului de intervenție au intervenit, i-au luat cuțitul individului respectiv, l-au imobilizat și l-au transportat la sediul Secției III de Poliție, pentru efectuarea cercetărilor. După ce am fost amenințați noi, am înțeles că persoana respectivă a făcut scandal și la Poliția Municipiului Iași, unde ar fi continuat să fie recalcitrantă”, a relatat Costel Hîrțanu, agent în cadrul Poliției Locale Iași.

Scandalagiul, dus la Institutul de Psihiatrie „Socola”

Cornel Hîrțan a adăugat că, din informațiile sale, după ce a fost dus la Secția III de Poliție, Emil Ionuț Cepeleagu a fost transportat la Institutul de Psihiatrie „Socola”, din Iași, în vederea efectuării unei expertize.

„În momentul scandalului, individul părea a fi sub influența alcoolului. De altfel, el a și spus că s-a lăsat de curând de droguri, dar s-a apucat de băuturi alcoolice. Știu că a fost luat și dus la Institutul de Psihiatrie «Socola», unde am înțeles că s-ar mai fi calmat. Din câte am auzit, el mai are unele dosare, pentru alte fapte”, a încheiat agentul din cadrul Poliției Locale Iași.

Ieșeanul, trimis în judecată pentru ultraj

De altfel, spusele lui Costel Hîrțan au fost confirmate de către procurorii ieșeni.

„La aceeași dată, inculpatul a fost dus la sediul Poliției Municipiului Iași, unde a reiterat amenințări cu acte de agresiune fizică și moartea, amenințările fiind de natură a le induce o stare de temere celor două persoane vătămate. Facem precizarea că trimiterea în judecată constituie doar o etapă procesuală care, în nicio situație, nu poate înfrânge prezumția de nevinovăție”, a subliniat Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Aceasta a adăugat că Emil Ionuț Cepeleagu a fost trimis în judecată sub acuzația de ultraj (două acte materiale). Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Ulterior, magistrații ieșeni vor asculta ce au de spus toate părțile implicate în scandal. Conform lui Cornel Hîrțan, cei doi agenți din cadrul Poliției Locale Iași s-au constituit părți civile în cadrul dosarului, solicitând despăgubiri de câte 1.000 de lei. De altfel, Cornel Hîrțan a subliniat că, dacă va obține aceste daune, cel mai probabil le va dona. Pe de altă parte, agentul Mihai Potochină nu a dorit să comenteze pe marginea situației.

Comentarii
  • deci e clar ca maimutoii de la politia locala se caca in pantaloni ,atunci la ce mai avem nevoie de ei,sa amendeze babele cu flori,urzici,sa doarma la umbra in masini????

  • Ii plin orasu asta frumos de oameni de nimic care au un cutit, un spray, si se cred ca is cineva….. Cand ajung la bulau stau cu morcovu in cur si nu mai zic nimic…. Apoi cand ies afara au aere de parnaie…. Nu are nimeni coita sa le dea niste bile in cur sa vezi cum se cumintesc

  • Unde esti tu Tepes Doamne…??? Nu AR mai exista „Bombardierii ” rupti de foame dar cu figuri… Cumpara tigari la bucata si mananca numai covrigi sau Paine cu parizer dar merg de parca ei au inventat coada la cireasa…. Astia ar trebui eutanasiati ca sa nu se mai inmulteasca….

  • Bai fratilor unii dintre voi chiar sunt prostii nu gluma pache, Ali, ce vau facut astia de la polítia locala… In fiecare Stat civilizat exista polítia locala… Ce vau facut vau furat parizeru..???vau muit….???? Ce dracu sa va ia vau facut mai gunoaielor… Bombardierilor…. Voi nu stiti sa respectati pe nimeni, oameni de nimic.. Spanzurativa… Faceti un bine la societate…..

  • ” tara ” de „CA.CAT” !!! MILITIA PESEDISTA iasi o ia la fuga din calea BETIVILOR !!! In ORICE TARA din UE, un astfel de INCIDENT se solda cu IMPUSCAREA PE LOC A CRIMINALULUI, de catre organele PLATITE DIN BANI PUBLICI PENTRU A APARA CETATENII !!! In romania PESEDISTA, MILITIA NEGOCIAZA ORE IN SIR CU CRIMINALII, car apoi UCID VICTIMILE, gen MILIATIA ONANesti baCA.CAU !!!!

  • Avem si noi 300 metri de pietonal si Politia Locala nu poate sa il pastreze civilizat, zilnic vezi copii la cersit, handicapati, ologi langa Mitropolie, persoane fara adapost care hranesc porumbeii plus betivi si nebuni.
    Chirica si Alexe sunt ocupati cu spaga si dosarele DNA, nu o sa se mire nimeni daca va avea loc o tragedie in centru, pana atunci platim Politie calare cu mii de euro pe luna

  • Asa sunt gardienii publici, amendează copii si bătrâni, când întalnesc vreunu care scoate un briceag îi apucă cufureala.

  • Un titlu de 💩 , presa este un gunoi al societății care nu mai știu cum să atragă cât mai mulți cititori. După titlu te gândești că acei polițiști locali alergau prin centru ,iar în spatele lor mai fugea un dement fluturând un cuțit 🤣🤣🤣 Mari prostovani mai sunt ăștia care scriu titlurile articolelor 🤦‍♂️

Adauga un comentariu