Titlurile zilei

Doi soți din Iași au fost prinși în mașină de polițiști! Când au văzut ce au făcut, oamenii legii i-au dus la audieri! În timp ce bărbatul conducea, femeia a comis-o rău de tot! (Exclusiv)

Publicat: 27 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Doi soți din Iași au fost prinși în mașină de polițiști Când au văzut ce au făcut oamenii legii i-au dus la audieri În timp ce bărbatul conducea femeia a comis-o rău de tot Exclusiv
Judecătorii au condamnat doi ieșeni, soț și soție, în același dosar, pentru aceeași faptă

Doi ieșeni, soț și soție, au fost pedepsiți de judecători în același dosar. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat ieri pe Petru Conache la 8 luni de închisoare, cu amânare, pentru conducere fără permis, în vreme ce Alexandrina Conache a primit o pedeapsă identică, dar pentru încredințarea vehiculului unei persoane care nu are permis

Doi soți din județul Iași au comis-o în același timp! Când i-au tras polițiștii pe dreapta, aceștia au rămas muți de uimire! Bărbatul a recunoscut la audieri că a urcat la volan fără permis, dar soția lui s-a abținut de la a da declarații!
Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași i-au condamnat pe Petru (38 de ani) și Alexandrina Conache (35 de ani) la câte 8 luni de închisoare, cu amânarea aplicării pedepselor, pentru conducerea unui vehicul fără permis și, respectiv, pentru încredințarea vehiculului unei persoane care nu are carnet. De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Ieșenii Petru și Alexandrina Conache, acuzați că au condus aceeași mașină fără permis

Procesul celor doi soți, Petru și Alexandrina Conache, a început pe data de 23 septembrie 2020. Atunci, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași i-au trimis în judecată pe cei doi. Astfel, conform anchetatorilor, Petru Conache a fost trimis la instanță sub acuzația de conducerea unui vehicul fără permis, iar Alexandrina Conache – pentru încredințarea vehiculului unei persoane care nu are carnet.

„În cauză s-a reținut că, pe data de 3 septembrie 2017, inculpatul P.C. și inculpata A.C. (soți) au plecat de la domiciliul lor din localitatea Focuri, județul Iași, către Tomești, cu autoturismul marca Dacia Logan. Vehiculul era condus de către inculpata A.C. Ajunși în satul Mălăiești, comuna Gropnița, județul Iași, inculpata i-a încredințat autoturismul soțului său, P.C., pentru a-l conduce pe drumurile publice. Asta, deși știa faptul că acesta nu are permis de conducere”, a declarat ieri Dragoș Bordianu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

La audieri, ieșeanul a recunoscut că a urcat la volan fără permis, dar soția lui a refuzat să dea declarații

Anchetatorii ieșeni au mai afirmat că cei doi soți, Petru și Aexandrina Conache, au fost trași pe dreapta de un echipaj de Poliție.

„Inculpatul P.C. a condus autoturismul pe drumurile publice, în timp ce soția sa ocupa locul din dreapta – față. La ora 17:10, în timp ce inculpatul P.C. conducea autoturismul marca Dacia Logan pe Drumul Județean 282, în localitatea Movileni, județul Iași, a fost oprit în trafic de un echipaj al Poliției Rutiere. Agenții au constatat faptul că inculpatul nu este posesor de permis de conducere. De asemenea, polițiștii au constatat că inculpata A.C. i-a încredințat acestuia autovehiculul, pentru a-l conduce pe drumurile publice, chiar dacă știa că el nu are permis de conducere”, a adăugat Dragoș Bordianu.

Conform acestuia, la audieri, Petru Conache a avut o atitudine sinceră, declarând că recunoaște și regretă comiterea faptei.

„Pe de altă parte, inculpata A.C. și-a rezervat dreptul de a nu da declarații”, a încheiat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

De remarcat este faptul că astfel de situații, în care doi soți să fie trimiși în judecată și să fie condamnați în același dosar, sunt destul de rar întâlnite, mai ales când vine vorba despre infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Adauga un comentariu