Local

Doi tineri din Iași, puși pe burta de „mascați”! Cei doi indivizi au ajuns după gratii din cauza drogurilor (Exclusiv)

Publicat: 01 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Doi tineri din Iași puși pe burta de mascați Cei doi indivizi au ajuns după gratii din cauza drogurilor Exclusiv
Doi tineri din județul Iași au fost arestați preventiv, pentru 30 de zile, sub acuzația principală de trafic de droguri de risc

Oamenii legii au încătușat doi indivizi din județul Iași, suspectați de trafic cu stupefiante. Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au admis vineri seară propunerea de arestare preventivă formulată de anchetatori pe numele lui Ciprian Dumitru Gheorghiescu și al lui Mihai Gabriel Năstasă. Cei doi tineri ieșeni au contestat deja măsura dispusă de către magistrați

Doi tineri din Iași au fost puși pe burtă de „mascați”! Cei doi indivizi au ajuns după gratii din cauza drogurilor. Oamenii legii au încătușat doi indivizi din județul Iași, suspectați de trafic cu stupefiante.
Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au admis vineri seară propunerea de arestare preventivă formulată de anchetatori pe numele lui Ciprian Dumitru Gheorghiescu și al lui Mihai Gabriel Năstasă. „Instanța admite propunerea formulată de Parchet. În consecință, ia față de inculpații Ciprian Dumitru Gheorghiescu, în prezent reținut pentru trafic de droguri de mare risc (2 acte materiale) și introducerea în țară fără drept de droguri de mare risc, si Mihai Gabriel Năstasă, în prezent reținut, cercetat pentru complicitate la introducerea în țară fără drept de droguri de mare risc și trafic de droguri de mare risc, măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile”, au afirmat vineri, 1 octombrie 2021, magistrații ieșeni.

Ieșenii Ciprian Dumitru Gheorghiescu și Mihai Gabriel Năstasă, cercetați pentru trafic de droguri

Surse judiciare au afirmat că cei doi tineri ieșeni, Ciprian Dumitru Gheorghiescu și Mihai Gabriel Năstasă, au intrat în vizorul anchetatorilor în urmă cu câteva zile. Conform acestora, cei doi tineri ieșeni ar fi colaborat pentru a aduce pe piața neagră din oraș a unor substanțe interzise.
Pe baza unor informații, oamenii legii au organizat ulterior o acțiune de prindere a celor oi suspecți. După organizarea unor percheziții, anchetatorii i-au săltat pe ieșenii Ciprian Dumitru Gheorghiescu și Mihai Gabriel Năstasă.

Cei doi suspecți de trafic de stupefiante, duși la audieri de oamenii legii

Așadar, ieșenii Ciprian Dumitru Gheorghiescu și Mihai Gabriel Năstasă au fost duși la audieri. Joi, pe 30 septembrie 2021, cei doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore, sub acuzațiile de trafic de droguri de mare risc, introducerea în țară fără drept de droguri de mare risc si, respectiv, complicitate la introducerea în țară fără drept de droguri de mare risc.

Vineri după-amiază, anchetatorii au propus arestarea preventivă a celor doi, iar Tribunalul Iași a admis cererea oamenilor legii cu privire la ieșenii Ciprian Dumitru Gheorghiescu și Mihai Gabriel Năstasă. De remarcat este faptul că decizia nu e definitivă. De altfel, ieșenii Ciprian Dumitru Gheorghiescu și Mihai Gabriel Năstasă au contestat deja hotărârea luată în cazul lor de prima instanță. La mijlocul săptămânii viitoare, judecătorii din cadrul Curții de Apel Iași vor decide ce se va întâmpla în continuare cu cei doi tineri suspectați de trafic de droguri de risc.

Adauga un comentariu