National

Doliu în PSD! Un cunoscut primar a murit după ce s-a infectat cu COVID-19

Publicat: 28 apr. 2021

În Partidul Social Democrat (PSD) este doliu după ce un cunoscut primar a murit ca urmare a infectării cu COVID-19. Vorbim despre primarul comunei Viziru din judeţul Brăila. Primarul Dima Priceputu din partea PSD era internat de mai multe săptămâni în spital.

Acesta s-a infectat cu COVID-19 fiind internat în unitatea medicală iar ulterior a fost transferat la secţia de Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Judeţean Brăila. Potrivit medicilor, pacientul a fost internat în spital iar după 14 zile acesta a fost transferat la secţia de Terapie Intensivă.

 

Primarul comunei Viziru, Dima Priceputu, a murit după infecția cu COVID-19

Conform datelor existente până la această oră, primarul comunei Viziru din judeţul Brăila a murit în această dimineaţă. Dima Priceputu era infectat cu COVID-19 şi se afla internat de trei săptămâni la Spitalul Clinic de Urgentă Brăila. Totuşi, în urmă cu 14 zile, primarul a fost transferat în stare gravă la secţia de Terapie Intensivă a spitalului. Potrivit medicilor, din cauza stării grave de sănătate şi ca urmare a infecţiei cu COVID-19, organele interne ale pacientului au fost grav afectate. Vorbim despre faptul că plămânii au fost cei mai afectaţi din această perspectivă iar decesul a survenit, cel mai probabil din această cauză.

Autopsia va stabili cauza decesului.

”Un prieten drag, un „OM” deosebit, un bun gospodar, un inginer agronom cu mare experiență, o ființă apropiată de semenii săi ne-a părăsit astăzi.  Amintirile plăcute alături de dumneavoastră vor rămâne mereu în amintirea mea, fiind singurul mijloc pentru a vă comemora plecarea dintre noi. Nu-mi pot găsi cuvintele potrivite acum, dar o lumânare aprinsă, rugăciunile și gândurile mele bune vor fi alături de familia dumneavoastră. Dumnezeu să te odihnească în pace, domnule primar Dima Priceputu! Cu sufletul trist, urez sincere condoleanțe familiei îndoliate!”, a scris politicianul Dobrotă Marius – Valentin pe o rețea socială.

COVID-19 a lovit din plin lumea politică

Pandemia de COVID-19 a lovit din plin lumea politică. Vorbim despre faptul că de la începutul pandemiei, mai mulţi edili din România şi-au pierdut viaţa ca urmare a infectării cu virusul din Wuhan. De exemplu, în judeţul Călăraşi, un primar în vârstă de doar 38 de ani a murit după ce contactat virusul.

De altfel, la nivel de judeţ Iași au fost mai multe personalităţi politice care au decedat. Vorbim despre fostul primar Constantin Simirad dar şi despre fostul consilier judeţean, Dumitru Paraschiv

Adauga un comentariu