Economic Local

Două firme vor să ofere utilaje firmei Salubris SA! Contractul ajunge la 80.000 de euro

Publicat: 17 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Două firme vor să ofere utilaje firmei Salubris SA Contractul ajunge la 80.000 de euro
Firma de salubritate a Primăriei Iași închiriază utilaje pentru activitățile de la depozitul ecologic. Două firme au depus oferte

Mai multe utilaje vor fi închiriate de Salubris SA pe o perioadă de 1 an. Comisia de evaluare va alege oferta cu prețul cel mai mic. Necesarul constă în autobasculante, automacara etc. Deja au fost depuse oferte din partea societăților interesate

Firma de salubritate a Primăriei Iași continuă investițiile din cadrul programului anual. Recent, Salubris SA a demarat o licitație pentru asigurarea serviciilor de închirieri utilaje. Valoarea estimată a contractului este de 387.750 lei, fără TVA, aproape 80.000 de euro. La procedură s-au prezentat două societăți: Mecon Iași SRL și Vam Sofi Trans SRL, ambele cu sediul social în Iași. Oferta cu prețul cel mai mic va fi declarată câștigătoare. Pe lista utilajelor se numără automacara și autotrailer, utilaj Manitou, autobasculante, electrostivuitor etc.

„Vehiculele, utilajele și camioanele se vor închiria cu personal deservent și carburant asigurat de către prestator. Prestatorul va asigura toate cheltuielile aferente funcționării optime a vehiculelor, utilajelor, camioanelor. Utilajele, camioanele și vehiculele trebuie să fie în stare tehnică corespunzătoare, să aibă combustibil necesar unei funcționări de minimum 8 ore pe zi. Utilajele, vehiculele și camioanele, precum și personalul deservent aferent nu trebuie să părăsească zona de lucru fără înștiințarea și acordul prealabil al autorității contractante”, se arată în caietul de sarcini.

În trecut, Salubris SA a încheiat un contract similar cu societatea Vami Sofi Trans.

Utilajele vor fi folosite timp de 1 an la Depozitul Ecologic Țuțora

Conform caietului de sarcini, contractul se va derula pe o perioadă de 12 luni.

„Ofertantul va face dovada că poate înlocui orice vehicul, utilaj, camion defect cu altul similar, în maximum 24 de ore de la solicitarea autorității contractante. În propunerea tehnică se va prezenta și o listă cu vehiculele de rezervă. În cadrul propunerii tehnice, se va prezenta și o declarație cu personalul deservent pentru vehiculele, utilajele și camioanele care se vor închiria. Prestatorul va avea obligația de a respecta normele de protecție a mediului, muncii, precum și prevenirea și stingerea incendiilor”, se arată în caietul de sarcini.

Utilajele vor fi folosite la Depozitul Ecologic Țuțora, dar și la garajul Salubris SA.

Angajații Salubris SA vor avea în dotare aspiratoare stradale moderne

Nu în ultimul rând, Salubris SA a declanșat altă procedură, pentru achiziția unui lot de două aspiratoare urbane electrice. Valoarea estimată a contractului este de 165.000 lei, fără TVA, aproape 35.000 de euro. Un singur aspirator va fi achiziționat cu cel mult 17.500 de euro.

„Având în vedere necesitatea creșterii suprafețelor de aspirat/măturat mecanizat, este necesară achiziționarea de aspiratoare urbane electrice. Produsele asigură buna desfășurare a activității în cadrul Secției Măturat Căi Publice, asigurându-se curățarea străzilor/pietonalelor cu utilaje de ultimă generație care nu poluează mediul. Până la data prezentei proceduri, autoritatea contractantă mai are în dotare un număr de 12 bucăți de astfel de aspiratoare”, se arată în obiectul achiziției.

Autoritatea contractantă a lansat o licitație și pentru achiziția unui autoturism electric.

Adauga un comentariu