Local

Două tinere din Iași, duse la produs prin orașele țării! Afacerea a mers ca unsă în plină pandemie de COVID-19, până au intrat polițiștii pe fir! „Peștele”, ridicat și dus la audieri!

Publicat: 14 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Două tinere din Iași duse la produs prin orașele țării Afacerea a mers ca unsă în plină pandemie de COVID-19 până au intrat polițiștii pe fir Peștele ridicat și dus la audieri
Un ieșean a fost trimis în judecată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași pentru comiterea infracțiunii de proxenetism

Un individ va fi nevoit să dea explicații în instanță după ce a fost acuzat că a dus tinere „la produs”. Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pe Ionuț Alexandru Chimu, pentru comiterea infracțiunii de proxenetism. Conform anchetatorilor, „afacerea” s-a desfășurat în Iași și, mai apoi, în Oradea

Două tinere din Iași au ajuns să-și vândă trupurile prin diverse orașe, după ce au fost duse la produs de un individ! Afacerea a mers ca unsă, până ce oamenii legii au intrat pe fir! „Peștele” a fost ridicat și dus la audieri! Acum, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pe Ionuț Alexandru Chimu, pentru comiterea infracțiunii de proxenetism.
În cadrul dosarului, două tinere sunt părți vătămate. Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Ulterior, magistrații vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Ieșeanul Ionuț Alexandru Chimu, acuzat de proxenetism

Ieșeanul Ionuț Alexandru Chimu a intrat în vizorul anchetatorilor în urmă cu aproximativ două luni. Potrivit procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, tânărul avea două tinere „la produs”. Oamenii legii spun că ieșeanul a racolat cele două victime și a obținut sume frumoase de bani de pe urma lor. Anchetatorii ieșeni au mai afirmat că acesta le lua banii fetelor, sub pretextul că sunt obligate să îi achite o taxă de protecție pentru serviciile „prestate”.
În urma unei acțiuni în forță, individul a fost dus la audieri.

„Din data de 23 februarie 2021, până pe data de 15 aprilie 2021, inculpatul I.A.C. a înlesnit practicarea prostituției în folosul său pentru două persoane de sex feminin, într-un apartament situat în municipiul Iași, prin asigurarea pazei și protecției acestora cât timp întrețineau relații sexuale contra cost”, au menționat reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

La un moment dat, tânărul a simțit că polițiștii sunt pe urmele lui, motiv pentru care a decis să-și mute „afacerea” la Oradea, unde, de asemenea, victimele prestau servicii sexuale în apartamente închiriate.

Tinerele, transportate la Oradea pentru a practica prostituția

Oamenii legii au afirmat că ieșeanul Ionuț Alexandru Chimu a dus cele două tinere în Oradea, pentru a-și continua activitatea.

„Pe data de 15 aprilie 2021, inculpatul a înlesnit practicarea prostituției în folosul său a celor două persoane, prin transportarea lor cu autoturismul personal în municipiul Oradea, unde, începând cu data de 16 aprilie 2021, au practicat prostituția. Inculpatul a coordonat activitatea de prostituție și a obținut astfel foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituției. Pe data de 23 mai 2021, organele de cercetare penală au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară emis de Judecătoria Iași, la imobilul în care locuiește efectiv inculpatul, fiind identificate mai multe bunuri și sume de bani”, au adăugat anchetatorii ieșeni.

În urma perchezițiilor, Ionuț Alexandru Chimu a fost dus la audieri, apoi a fost reținut și procurorii ieșeni au cerut arestarea sa.

„Organele de cercetare penală din cadrul IPJ Iași – Serviciul de Investigații Criminale au dispus luarea măsurii preventive a reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, iar, prin încheierea judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Iași, a fost admisă propunerea procurorului de arestare a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile”, au mai susținut oamenii legii.

Adauga un comentariu