BZI LIVE

LIVE VIDEO – Dr. Bogdan Puha, medic primar ortoped, Clinica de Ortopedie și Traumatologie a Spitalului Sf. Spiridon Iași, va discuta în emisiunea BZI LIVE despre fracturile de sezon

Publicat: 08 dec. 2021

Iarna vine la pachet cu aglomerarea clinicilor de ortopedie şi traumatologie, după ce multe persoane care alunecă pe gheață, ajung în stare gravă la spital. Unii dintre aceștia au nevoie de intervenții chirurgicale şi multe zile de spitalizare. Invitatul emisiunii de sănătate BZI LIVE, moderată de Irina Zaharia, din data de 9 decembrie 2021, ora 10.00, este dr. Bogdan Puha, medic primar ortoped, Clinica de Ortopedie și Traumatologie a Spitalului Sf. Spiridon Iași şi va discuta despre tipurile de fracturi, operații, tratamente și recuperarea pacienților care au suferit traumatisme la nivelul oaselor.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu