BZI LIVE

LIVE VIDEO – Dr. Eduard Mihăilă – medic Dermatologie și Venerologie, Cabinet Medical Dermatologie Elena Zentrum Iași, vine miercuri în platoul BZI LIVE să vorbească despre riscurile expunerii la ultraviolete – FOTO

Publicat: 27 iul. 2021

În editia de sănătate BZI LIVE de miercuri 28.07.2021,ora 10.00, moderata de Irina Zaharia, invitat în platou va fi dr. Eduard Mihăilă-medic Dermatologie și Venerologie- Cabinet Medical Dermatologie Elena Zentrum Iași, care ne va informa cât de periculoase sunt afecțiunile după expunerea incorectă la ultraviolete, ce vine cu riscuri de arsuri de gradul I și II. Cât de important este să mergem la un control dermatologic înainte și după vacanta la mare. Apariția seboreii pe timpul verii și cum o tratăm, dar și despre cât de benefice și sigure sunt soluțiile și cremele SPF?

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu