Local

Dr. Tudor Ciuhodaru, despre implicarea maneliștilor în promovarea campaniei de vaccinare anti-Covid-19: „Reclama este sufletul comerțului”

Publicat: 28 apr. 2021
Tudor Ciuhodaru îmbrăcat la costum la o seință
Dr. Tudor Ciuhodaru este de acord ca maneliștii să promoveze campania de vaccinare anti-Covid-19

Dr. Tudor Ciuhodaru a oferit o declaraţie în care a vorbit despre implicarea maneliştilor în campania de vaccinare anti-Covid-19. Tot doctorul vorbește despre importanța reclamei și cine e persoana care face reclamă.

„Reclama e sufletul comerțului. În fața unei proceduri medicale sunt întotdeauna două bariere: cea educațională și cea economică. Se știa că va veni și această campanie de vaccinare și această campanie de informare trebuia să existe de la început, mai ales că vorbim de produse cu autorizație condiționată de punere pe piață”, a declarat Tudor Ciuhodaru.

Dr. Tudor Ciuhodaru a vorbit despre impactul pe care l-a avut Elvis Presley, atunci când s-a vaccinat împotriva poliomielitei.

„Vă reamintesc impactul pe care l-a avut vaccinarea lui Elvis Presley, atunci când a fost vorba despre poliomielită, iar o astfel de situație putea să fie făcută și la noi, dar cu o strategie clară de comunicare, pe niște domenii concrete. În contextul în care la ora actuală încrederea în autorități este zero, mi se pare că startul a fost pierdut și îmi este greu să cred că de acum încolo vor fi recuperate aceste lucruri.” a adăugat Tudor Ciuhodaru.

Se vorbeşte tot mai mult despre implicarea cântăreților de manele în campania de vaccinare anti-Covid-19

Reprezentantul României la Organizaţia Mondială a Sănătăţii, Alexandru Rafila, susţine ideea de implicare a cântăreţilor de manele în campania de vaccinare anti-Covid-19. Deputatul Partidului Social Democrat nu se opune în ceea ce priveşte promovarea campaniei de vaccinare anti-Covid-19 de către manelişti.

„Ideea este bună, cu trei condiții: să existe o coordonare a campaniei de informare, să existe bună credință din partea celor care se implică şi să înțeleagă de ce fac acest lucru. Indiferent că este vorba de un artist dintr-o altă zonă, maneliști, cum spuneți dvs, pentru mine nu are asta importanță. Important este ca persoane credibile, lideri de opinie din zona artistică, să facă acest lucru, dar nu la voia întâmplării. Acest demers trebuie şi finanțat. Că face cineva benevol, foarte bine, dar în lipsa unei gândiri coerente şi a unei finanțări dedicate campaniei de informare şi de aderență la vaccinare cred că rezultate vor fi îndoielnice”, a declarat deputatul PSD, miercuri, la Parlament.

Valeriu Gheorghiţă este şi el de acord ca maneliştii să promoveze campania de imunizare împotriva noului coronavirus

Medicul militar Valeriu Gheorghiță nu a dat un răspuns negativ când a venit vorba ca maneliştii să promoveze campania de vaccinare anti-Covid-19. Medicul susţine că o persoană care este vaccinată este un exemplu pentru oamenii care nu s-au vaccinat.

„Acest lucru se poate face individual, se poate face sub mai multe forme și nu cred că trebuie să existe un cadru organizat la nivel central. Cred că fiecare în comunitatea să poate să susțină acest demers de vaccinare, ținând cont de faptul că ne dorim, până la urmă, cu toții același lucru și anume revenirea la normalitate, limitarea consecințelor negative ale pandemiei. Eu nu cred că este o persoană care este mulțumită cu existența acestei pandemii și cu atâtea restricții de luni de zile”, a mai spus Gheorghiță.

Comentarii
  • Care este diferența dintre un manelist și un pseudo medic ? Ce medic este acest domn ? când are timp dumnealui sa practice medicina ?stă mai mult prin studiourile TV, interviuri ,emisiuni,etc este și politician bineînțeles ca nu are nici o legătură cu politica este o marionetă să enumere dumnealui câteva din realizările sale de când este politician .Așa că stimate domn lasă-ne cu balivernele aste de filosof nu ești cu nimic mai presus de maneliști

  • Cand are timp domnul doctor sa lucreze la 3 spitale, sa fie prezent la Bruxelles sa sustina orasul Iasi si sa prezinte si declaratii in presa?

Adauga un comentariu