Titlurile zilei

După ce și-a văzut fetele umilite, coșmarul unui tată continuă: „Vine la noi la 12 noaptea” – (EXCLUSIV) – FOTO/VIDEO

Publicat: 12 iun. 2023
_____ Vizualizări 15 Comentarii
După ce și-a văzut fetele umilite coșmarul unui tată continuă Vine la noi la 12 noaptea - EXCLUSIV - FOTOVIDEO
Și-a văzut fetele cum nu și-ar fi putut imagina, primind spray lacrimogen direct în față de la un tânăr dintr-o comună învecinată, iar acum are parte de o serie de amenințări

Acesta este coșmarul unui tată din comuna ieșeană Schitu Duca. După ce și-a văzut fetele cum nu și-ar fi putut imagina, primind spray paralizant direct în față de la un tânăr dintr-o comună învecinată, fiind și umilite, acum are parte de o serie de amenințări. Bărbatul a ajuns în pragul disperării

Gavril Catană este tatăl a cinci suflete nevinovate de care se îngrijește singur cu toată puterea lui, pentru că mama acestora a decedat în urmă cu puțin timp din cauza unei boli incurabile. Clipele de coșmar parcă nu se mai termină. Mai întâi, Gabriel Dumitru le-a dat cu spray paralizant fetelor lui în timp ce se aflau în căruță, provocându-le arsuri, iar ulterior a trecut la amenințări, venind la miezul nopții la locuința bărbatului.

Acesta este coșmarul unui tată. Și-a văzut fetele cum nu și-ar fi putut imagina, iar acum sunt amenințați zilnic

Imaginile video îți provoacă fiori pe șira spinării. Totul s-a întâmplat într-o fracțiune de secundă, fără să poată preveni un astfel de incident. Tatăl a încercat să le apere pe fete, dar a fost în zadar, pentru că, până a acționat, spray-ul a ajuns pe fețele lor. Au ajuns la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sfânta Maria” din Iași, înregistrând arsuri de gradul I. După externare s-au deplasat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași unde li s-a eliberat un certificat medico-legal, dar necazurile nu stau departe. Ulterior, după ce a sesizat lucrul acesta la poliția din sat, vinovatul s-a enervat și a început să îi amenințe zilnic, la ore târzii.

„După ce am scos certificatul medico-legal, Gabriel a venit la 12 noaptea și m-a amenințat, înjurând, încercând să ne intimideze. Apoi, sâmbătă seară (n.r. – 10 iunie 2023) era pe ATV și a trecut prin fața noastră. A oprit și a început să ne amenințe, înjure și să ne arate semne obscene, neținând cont că sunt și copiii care se sperie. Și așa că suferă după mama lor, mai vine și el și ne dă totul peste cap. Mi-a mai zis cineva din satul Pocreaca că la fel face și cu copiii lui, îi amăgește și apoi îi amenință”, povestește Gavril Catană, tatăl copiilor.

Copiii sunt în șoc: „Nu știu cum să îi liniștesc, tresar când îl văd”

Tatăl mărturisește că toți copiii lui sunt în șoc, fiindu-le frică de orice, dar mai ales când aud de el. Bărbatul nu știe cum să îi ajute ca să nu trăiască cu traume.

„Copiii mei sunt traumatizați de el. Le este frică să mai meargă prin sat, dacă vine el. Eu nu mi doresc să trăiască cu traume. Dar ce să le fac? Eu le spun ceva și deodată apare el și iar ne amenință și înjură când suntem cu toții și se sperie. Încă sunt mici. Nu știi ce poate fi în capul lui”, mai spune Gavril Catană.

Reporterii BZI au încercat să ia legătura cu Gabriel Dumitriu, pentru a obține un punct de vedere, însă acesta nu a dat curs apelurilor.

Rămâne de văzut ce vor decide anchetatorii în legătură cu cel care a pulverizat cu spray paralizant în plină zi în fața copiilor.

Comentarii
  • Nu înțeleg de ce milițienii nu-l arestează pe țiganul criminal ! IPJ Iași doarme sau este complice cu individul. In USA, era de mult terminat și cu cracii in sus.

  • Faceți plângere urgent la Politia Iași.Nu este posibil asa ceva.Derbedeul asta nu are leac?Apoi,cum sa dai cu spray asupra unei ființe umane,sub ce motiv?Dacă a provocat si arsuri,după cum spunetiasta e un criminal și trebuie închis urgent,sau nebun su trebuie internat,pana nu face vre.o nenorocire mai mare.

  • cel mai probabil peste 20 de ani o sa-l avem in guvern si o sa ne conduca… cu pensie speciala apoi, tot o sa ne conduca dintr-un porsche cayenne

  • Teddy….nu miliția arestează. Mai documentează-te! Restul, e cusut6cu ață albă și o da pea victima. Nimeni nu sare la gâtul altuia fără motiv.

  • hmmm…copiii atacati,apoi amenintati si terorizati…pai,daca politia nu opreste asta urgent, in calitate de tata,nu ai decat o optiune: il eviscerezi in poarta la el,fara emotii. cand e vorba de proprii copii,nu exista negocieri…

  • Toata atitudinea tatalui si declaratiile lui arata ca este terorizabil! Si asta a sesizat si infractorul si il terorizeaza! Stie ca acest tata are vulnerabilitati: copiii si imposibilitatea materiala de a angaja un avocat!

  • Sigur că tatăl are vulnwrabilități ! , am analizat situația lui și e cam așa ; el este singurul care mai are grijă de copii orfani , in țara asta bananieră dacă el îi fote un par în cap agresorului criminal tot în ziua aia e la pușcărie și copii vor rămîne de izbeliște ori îi ia statul , legi de rahat , kokalarul agresor după ani de procese va lua cel mult cu suspendare , cum e mai bine de procedat ?

  • Si eu va rog daca se poate sa scrie cineva in comentarii adresa acestui gunoi sau macar numarul lui de telefon. Sa discut cu el ca intre barbati. Fara copii de față. Sa vedem daca nu intelege de vorba buna. Bine, voi avea si planul B de rezerva 🤣

Adauga un comentariu