National

După o noapte fierbinte petrecută împreună, un tânăr din Gorj şi-a văzut iubita într-un anunţ al Poliţiei

Publicat: 19 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
După o noapte fierbinte petrecută împreună un tânăr din Gorj şi-a văzut iubita într-un anunţ al Poliţiei
Fata de 14 ani, care nu îi spusese bărbatului vârsta reală, fugise de acasă, iar mama acesteia a căutat-o cu disperare

După o noapte de amor fierbinte, a doua zi de dimineaţă, un tânăr din Gorj a sunat imediat la numărul unic de urgenţă 112, după ce a văzut poza iubitei sale într-un anunţ al Poliţiei.

Se pare că adolescenta nu era cine pretindea a fi pe rețelele de socializare.

Culmea amorului. Un tânăr din Gorj şi-a văzut iubita într-un anunţ al Poliţiei

Şocul bărbatului ce şi-a văzut iubita într-un anunţ al Poliţiei, după ce a petrecut o noapte fierbinte cu ea, are la bază un motiv halucinant. Povestea a început în urmă cu câteva luni, atunci când tânărul a început să vorbească, pe o reţea socială, cu o fată din comună Mătăsari, judeţul Gorj.

După lungi discuţii online, cei doi s-au cunoscut, iar în urmă cu două zile au decis să se întâlnească şi să petreacă o noapte împreună. A doua zi dimineaţă, când tânărul s-a trezit, a văzut într-o postare pe Facebook, un anunţ al Poliţiei care anunţa dispariţia unei fete în vârstă de 14 ani.

Când a văzut poza fetei alături de care şi-a petrecut cea mai fierbinte noapte din viaţa lui, acesta a sunat imediat la numărul unic de urgenţă 112 şi a povestit tot ce s-a întâmplat.

Cu o zi înainte, fata, care nu îi spusese bărbatului vârsta reală, fugise de acasă, iar mama acesteia a căutat-o cu disperare, iar într-un final a apelat la ajutorul Poliţiei pentru a o putea găsi. Mai mult, femeia şi-a dat acordul că anunţul dispariţiei să fie făcut public, astfel că poliţiştii au apelat la ajutorul presei pentru a o căuta pe minoră.

Adolescentă de 14 ani din Iași, pusă de iubit să practice prostituția

Într-o altă ordine de idei, în edițiile trecute ale Cotidianului BZI a fost prezentat cazul unei adolescente din Iași în vârstă de 14 ani ce a fost pusă de iubit să practice prostituția. Minora a fost convinsă prin metoda „Loverboy”, spunându-i-se că „trebuie să faci lucrul ăsta dacă vrei să ne luăm o casă împreună!”. În urma acestei întâmplări, atât iubitul minorei, cât și un amic de-al acestuia au fost condamnați. În acest caz, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași l-au condamnat recent pe Andrei Ionuț Chiuda la 6 ani, 6 luni și 20 de zile de pușcărie, pentru trafic de minori. În același dosar, în cazul lui David Alexandru D., magistrații au aplicat măsura educativă privativă de libertate a internării într-un centru de detenție, pentru o perioadă de 3 ani și 6 luni, sub acuzațiile de trafic de minori și deținerea de droguri în vederea consumului propriu.

„Instanța îl obligă pe inculpatul Andrei Ionuț Chiuda să o despăgubească pe partea civilă minoră A.E.P. cu suma de 20.000 de lei, cu titlu de daune morale.

Dispune confiscarea de la fiecare dintre inculpați, după cum urmează: de la inculpatul Andrei Ionuț Chiuda – suma de 8.600 de lei (2 clienți / zi / 100 de lei, timp de 40 de zile – persoana vătămată A.E.P., la care au fost adăugați primii 600 de lei obținuți), de la inculpatul Andrei Ionuț Chiuda – suma de 5.250 de lei (3 clienți / zi / 100 de lei, timp de 35 de zile – persoana vătămată G.P., jumătate din banii obținuți împreună cu inculpatul Alexandru David D., de la inculpatul Alexandru David D. – suma de 5.250 de lei (3 clienți / zi / 100 de lei, timp de 35 de zile – persoana vătămată G.P., jumătate din banii obținuți împreună cu inculpatul Andrei Ionuț Chiuda”, au precizat judecătorii ieșeni.

Din fericire, cazul minorei din Gorj nu pare atât de grav, însă sperietura tânărului ce s-a trezit buimac după o noapte de amor și și-a văzut iubita într-un anunț al Poliției, cu siguranță îl va marca pentru o bună bucată de vreme.

Adauga un comentariu