Titlurile zilei

Ea este tânăra găsită spânzurată într-un dulap la Iași. Laura închiriase apartamentul de câteva zile și nu a lăsat niciun bilet de adio! (Exclusiv) – Foto

Publicat: 15 mart. 2021
Ea este tânăra găsită spânzurată într-un dulap la Iași. Laura închiriase apartamentul de câteva zile și nu a lăsat niciun bilet de adio Exclusiv - Foto
Laura Ionela Alexandroaia a fost găsită spânzurată într-un dulap, după ce a închiriat recent un apartament în Iași.

Încă o tragedie la Iași. O tânără în vârstă de 20 de ani a fost găsită spânzurată într-un dulap. Tânăra abia se mutase cu chirie în zona Galata, iar cel care a făcut descoperirea macabră a fost chiar proprietarul apartamentului. Alarma a fost dată înainte de prânz, însă echipajul medical care a ajuns la fața locului nu a putut decât să declare decesul. Femeia era moartă de câteva ore bune

Tragedie greu de descris în cuvinte. O tânără de 20 de ani a fost găsită spânzurată ieri, înainte de prânz. Povestea începe undeva în jurul orei 10:30, când un bărbat anunța că a găsit-o spânzurată pe tânăra căreia îi închiriase un apartament. Imediat un echipaj medical a ajuns la fața locului împreună cu polițiștii. Medicii nu au putut decât să constate decesul. Din spusele acestora, femeia era moartă de câteva ore. Polițiștii criminaliști au împânzit zona și au făcut verificări. Surse din cadrul anchetei au precizat că aceasta nu a lăsat niciun bilet de adio, iar asta face ancheta mai dificilă.

„Polițiștii au fost sesizați prin apel la numărul unic de urgență 112 despre faptul că o tânără a fost găsită spânzurată într-un imobil. În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt. S-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului”, a precizat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

UPDATE: Ca urmare a unei sesizări, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie nr. 6 Urbană au demarat o anchetă pentru ucidere din culpă. De asemenea a fost declanşată efectuarea necropsiei. a menționat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași

Laura Ionela Alexandroaia s-a sinucis din dragoste?

Nu este clar de ce tânăra pe nume Laura Ionela Alexandroaia s-a sinucis. Ea a fost găsită de proprietar atârnând într-un dulap. Reporterii „BZI” au aflat că aceasta ar fi avut o relație cu un bărbat, relație care de o vreme nu mai mergea. Zilele trecute, aceasta s-ar fi certat cu individul respectiv și de aceea ar fi recurs la acest gest. Această informație nu este însă sigură, ea fiind furnizată de surse din cadrul anchetei. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost transportat ieri la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași pentru necropsie. Ulterior se vor stabili cauzele decesului. Anchetatorii iau în calcul mai multe variante, însă varianta sinuciderii prinde cel mai mult contur. Ieri, polițiștii au audiat mai multe persoane pentru a afla ce s-a întâmplat. Laura Ionela Alexandroaia este de loc din localitatea Slatina, din județul Suceava. Ea a lucrat o perioadă într-un club din zonă.

O altă tânără și-a luat zilele pe pârtia de schi din Iași

La începutul acestui an, o altă tânără, de 22 de ani, studentă la UMF, a fost găsită moartă lângă pârtia de schi din zona Sărărie. Atunci, Maria Andreea Albu s-a despărțit de câțiva prieteni, spunându-le că merge în zona pârtiei pentru a fuma o țigară. Tânăra a plecat și nu s-a mai întors. Părinții fetei au început să se îngrijoreze, iar pe 8 ianuarie 2021 au mers la Poliție, să o dea dispărută.

Prietenii fetei au mers în zona în care studenta a spus că se duce, pentru a o căuta. Nu a durat prea mult și au găsit-o pe tânără moartă. Au sunat la 112 și au cerut ajutor. La scurt timp, mai multe echipaje de Poliție și un echipaj medical au ajuns în zonă. Medicii ajunși la fața locului nu au putut decât să constate decesul. Tânăra avea semne de moarte biologică instalate, cel mai probabil decesul survenise cu o seară înainte.

Inițial, anchetatorii au crezut că este vorba despre o crimă, însă, treptat, și-au dat seama că tânăra studentă s-ar fi sinucis. Tânăra avea legate 5 coliere de plastic în jurul gâtului. Colierele respective sunt folosite de regulă la fixarea capacelor pe jantele autoturismelor. Un aspect important a fost acela că toate colierele găsite pe gâtul fetei aveau „nodul” în față, semn că aceasta și le-ar fi prins singură. Mai mult decât atât, surse din cadrul anchetei au precizat că într-unul din buzunarele fetei a fost găsit un bon fiscal de la un magazin de bricolaj, semn că fata și-a cumpărat singură respectivele coliere.
Adauga un comentariu