BZI LIVE

LIVE VIDEO – Ediţie BZI LIVE despre un subiect mult discutat şi analizat, în această perioadă la nivel național respectiv introducerea Educaţiei sexuale în şcoli şi licee, alături de psihologul Cristina Danilov – FOTO

Publicat: 07 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Joi, 8 iulie 2021, începând cu ora 15.00 şi doar în Platoul BZI LIVE este programată o ediţie specială cu impact emoţionant, psihologic şi de efect esenţială pentru familie şi comunitate. Invitat aparte este psihologul Cristina Danilov, profesionist cu o vastă experienţă în domeniu. Absolventă a domeniilor, Psihologie şi Litere şi a unui masterat în Drept din cadrul Universităţii Alexandru Ioan Cuza (UAIC) din Iaşi, a activat în cadrul Universităţii Petre Andrei (UPA) din Iaşi, pasionată de lumea Literaturii, cu o importantă experienţa pe segmentul consilierii psihologice a condamnaţilor din penitenciare de maximă siguranţă, Cristina Danilov a fost şi şef serviciu Autoritate Tutelară, Protecţia Minorilor şi Familiei din cadrul Direcţiei de Asistenta Comunitară (DAC) Iaşi.

Momentan, aceasta se ocupa de zona Relaţiilor internaţionale în cadrul administraţiei publice locale. Dincolo de toate acestea, dialogul alături de Danilov se va axa pe o serie de elemente ce vor avea în prim-plan dezbaterea despre introducerea Educaţiei sexuale în şcolile şi liceele din România. De asemenea, vor fi punctate elemente ce ţin de: Educaţia sexuală pentru copiii de 0 – 4 ani, orientare sexuală gen LGBT din perspectiva grefelor pe realitatea biologică şi care este cauza existenţei unor asemenea alegeri.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu