BZI LIVE

LIVE VIDEO – Ediție BZI LIVE pentru viitorul studenților și universităților! Despre domeniul ce ține de rolul cheie al relațiilor academice cu mediul economic alături de prof. univ. dr. Gavril Ștefan, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” din Iași – FOTO

Publicat: 11 oct. 2020

Luni, 12 octombrie 2020, incepand cu ora 15.00 in lumina reflectoarelor Studioului BZI LIVE este programata o noua interesanta si utila productie media! Subiectul principal tine direct de viitorul studentilor si universitatilor!

Despre domeniul ce tine de rolul cheie al relatiilor academice cu mediul economic alaturi de prof. univ. dr. Gavril Stefan, Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara (USAMV) „Ion Ionescu de la Brad” din Iași. Acesta este director al Departamentului pentru Relatii cu mediul economic din cadrul Universitatii de Agronomie din Capitala Moldovei. Universitarul Stefan face parte din cadrul Facultatii de Agricultura, Departamentul de Agroeconomie si are ca zone de interes: Economia rurală, Analiză economică şi financiara sau Politici agricole. Astfel, dialogul alaturi de prof. univ. dr. Gavril Stefan se va axa pe rolul si rostul relatiei dintre invatamantul superior si mediul de afaceri, colaborarile si proiectele pe care le are in acest sens USAMV Iasi!

Despre dezvoltarea spiritului antreprenorial in randul studentilor si absolventilor, realitati de pe piata muncii si colaborare cu firmele

De asemenea, despre dezvoltarea spiritului antreprenorial in randul studentilor si absolventilor, realitati de pe piata muncii sau colaborarea cu firmele se va mai aborda alaturi de oficialul de la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara „Ion Ionescu de la Brad” din Iași.

De mentionat ca, in activitatea sa – prof. univ. dr. Gavril Stefan are urmatoare le competente: economie rurală, economia investiţiilor, politici agricole, analiză economică şi financiară. Pe de alta parte, domeniile de cercetare sunt: teoria dezvoltării rurale, economia producţiei agricole şi alimentare, teoria efortului critic şi analiza invarianţei (constanta) sistemelor economice. Organizaţii ştiinţifice şi profesionale din care face parte universitarul Gavril sunt: Societatea inginerilor economişti, Asociaţia generală a economiştilor din România, Societatea Română de Retrologie, Asociaţia „Romontana”. Urmariti, doar la BZI LIVE o emisiune- dialog de maximum interes, aplicabilitate si utilitate pentru studenti, absolventi si mediul academic.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

 

Adauga un comentariu