BZI LIVE

LIVE VIDEO – Ediție-dialog în Studioul BZI LIVE ce va avea în prim-plan impactul şi implicaţiile crizei guvernamentale şi politice din România alături de conf. univ. dr. Gheorghe-Ilie Fârte, Facultatea de Filosofie şi Ştiinţe Social-Politice din cadrul Universităţii „Cuza” din Iaşi – FOTO

Publicat: 18 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Marţi, 19 octombrie 2021, începând cu ora 15.00 în Studioului BZI LIVE este programată o nouă editie-dialog! Aceasta va avea în prim-plan impactul şi implicaţiile crizei guvernamentale din România, cea mondială actuală, poblema sanitară, societate, viaţa politică şi realităţi academice alături de conf. univ. dr. Gheorghe-Ilie Fârte, Facultatea de Filosofie şi Ştiinţe Social-Politice din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” (UAIC) din Iaşi. Pe de altă parte, despre realităţi ale sistemelor politice democratice, sociale, despre rolul elitelor în societate cât şi alte realităţii ale lumii contemporante vor fi repere ale acestei producţii media.

Istoria presei în România de-a lungul a aproape două secole

Universitarul Fârte este unul dintre cei mai activi, implicaţi şi profesionişti specialişti din arealul Ştiinţelor comunicării sau a Relaţiilor publice. În 2019 a organizat al XII-lea Congres internaţional de istorie a presei cu tema „190 de ani de presă în spaţiul de Limba romana 1829-2019” . Specialist şi pe segmente precum: Comunicare politică, fundamente ale Relaţiilor publice, Relaţii publice la nivelul ONG-urilor, studii de caz în PR, universitarul va fi interpelat şi pe aceste planuri, aplicat la nivelul realităţilor din societatea românească dar şi pe plan internaţional.

Comunicarea strategică în era digitală

Pe de altă parte, acesta a fost implicat, acum doi, în derulareaconferintei ce a avut ca titlu „Comunicarea strategică în era digitală”. Totul s-a axat pe provocări şi oportunităţi pentru practicieni. Având în vedere ceea ce se întâmplă acum în toată societatea, abordărilor profesorului Fârte sunt mai actuale ca niciodată. „Revoluţia digitală a transformat deja lumea într-o reţea de ecosisteme dinamice şi interactive, iar ritmul fulminant în care continua această revoluţie pune indivizii, organizaţiile şi societăţile în fata imperativului de a se adapta rapid unei avalanşe de >. Efectele revoluţiei digitale afectează, într-o măsură considerabilă, şi profesiile circumscrise comunicării strategice”, arata conf. univ. dr. Gheorghe-Ilie Fârte.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu