Local

Ei sunt patronii salonului de masaj erotic „Mon Amour”, părinţii fostului poliţist Eduard Bârsăniuc. Şi-au petrecut noaptea în arest – EXCLUSIV, FOTO, VIDEO

Publicat: 13 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ei sunt patronii salonului de masaj erotic Mon Amour părinţii fostului poliţist Eduard Bârsăniuc. Şi-au petrecut noaptea în arest - EXCLUSIV FOTO VIDEO
Rodica şi Aurel Bârsăniuc sunt părinţii fostului poliţist Eduard Bârsăniuc și sunt patronii salonului de masaj erotic „Mon Amour” din Iași

Rodica şi Aurel Bârsăniuc au petrecut noaptea în arest fiind reţinuţi pentru 24 de ore, iar în aceste momente sunt prezentaţi în fata judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. Aceştia sunt patronii salonului de masaj erotic „Mon Amour” de pe Strada Sf. Petru Movilă, nr. 8. În acel local, mai multe tinere ar fi practicat mascat prostituţia.

Reamintim faptul că Rodica şi Aurel Bârsăniuc sunt părinţii fostului poliţist Eduard Bârsăniuc.

Salonul de masaj erotic, închis după ce mascații au descins la local

Reamintim faptul că in salon de masaj erotic din Iași a fost închis ieri, 12 ianuarie 2022, după ce forțele de ordine au descins în mai multe locuri. „Mon Amour”, de pe Strada Sfântul Petru Movilă, nr. 8, salonul de masaj deținut de familia Bârsăniuc, a fost până ieri locul preferat de bărbații dornici de momente inedite. Potrivit datelor regăsite de pe site-ul salonului de masaj, prostituția nu se putea practica acolo, însă lucrurile s-au dovedit a fi altfel.

”Mon Amour, salonul de masaj erotic din Iaşi, vă oferă o gamă largă de servicii de masaj erotic. Lasă-te sedus de maseuzele noastre, deconectează-te de realitate şi intră într-o atmosferă de neuitat. Dacă vrei să fii răsfăţat într-un mod aparte, maseuzele noastre te vor duce pe cele mai înalte culmi ale plăcerii masajului erotic într-o locaţie nouă, degajantă, caldă, senzuală şi discretă”, se arată în descrierea salonului.

9 persoane au fost conduse la audieri și mai multe bunuri au fost confiscate

Reprezentanții IPJ Iași au transmis faptul că în urma celor 7 percheziții au fost conduse la audieri 9 persoane. De asemenea, au fost confiscate mai multe bunuri materiale și sume de bani.

”Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi au efectuat 7 percheziţii domiciliare, în municipiul Iaşi şi în comunele Ciurea, Trifeşti şi Leţcani, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism. În urma percheziţiilor au fost ridicate bunuri, telefoane mobile, precum şi peste 2.000 de euro şi peste 14.000 de lei. De asemenea, 9 persoane au fost conduse la audieri. La acțiune au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Iași, iar activitățile au beneficiat de sprijinul Brigăzii de Operațiuni Speciale Iași. Cercetările sunt continuate”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Maniera în care funcționa salonul de prostituție

Cei doi patroni, Rodica și Aurel Bârsăniuc s-au hotărât să dobândească niște bani de pe urma câtorva tinere. Lucrurile erau destul de simple. În mediul online erau postate diferite anunțuri cu fotografii atașate prin care tinerele angajate la salon își prezentau ”oferta”.

Când erau contactate telefonic, fetele spuneau ce servicii oferă. Pe lângă masajul erotic, acestea spuneau că întrețin relații sexuale orale și normale, bineînțeles, contra cost. De exemplu, o oră de masaj thailandez cu o singură domnișoară costa 200 de lei, masaj cu duș asistat – 250 de lei, iar cel mai scump serviciu era 350 de lei dacă clientul își dorea două domnișoare în companie.

Adauga un comentariu