Local

El este minorul „most wanted”! Oamenii legii îl caută de luni bune, după comiterea unor jafuri. Adolescentul este cercetat pentru nici mai mult, nici mai puțin de 16 furturi! GALERIE FOTO / VIDEO (Exclusiv), UPDATE

Publicat: 08 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
El este minorul most wanted Oamenii legii îl caută de luni bune după comiterea unor jafuri. Adolescentul este cercetat pentru nici mai mult nici mai puțin de 16 furturi GALERIE FOTO  VIDEO Exclusiv UPDATE
Un minor în vârstă de 16 ani a fost reținut de oamenii legii, fiind suspectat că a comis mai multe jafuri

Un adolescent în vârstă de 16 ani a fost încătușat de oamenii legii. Astfel, anchetatorii l-au reținut ieri, pentru 24 de ore, pe Daniel Robert A., sub suspiciunea de furt. Minorul a fost dus vineri, 8 octombrie 2021, la sediul Judecătoriei Iași, cu propunerea de arestare preventivă. Anchetatorii îl cercetează pentru nici mai mult, nici mai puțin de 16 furturi

El este „dracul gol” pe Pământ! Oamenii legii îl căutau de luni bune, după săvârșirea unor jafuri. Minorul este cercetat pentru nici mai mult, nici mai puțin de 16 furturi! Astfel, joi, 7 octombrie 2021, anchetatorii l-au reținut pe Daniel Robert A. pentru 24 de ore, sub acuzația de furt. De asemenea, vineri, 8 octombrie 2021, minorul a fost dus la sediul Judecătoriei Iași, cu propunere de arestare preventivă, sub aceeași acuzație.
Acum, urmează ca magistrații ieșeni să decidă ce se va întâmpla în continuare cu adolescentul cercetat pentru multiple jafuri. Indiferent ce hotărâre vor lua judecătorii, aceasta nu va fi definitivă, putând fi contestată. În eventualitatea în care se va întâmpla acest lucru, instanța superioară va decide săptămâna viitoare ce se va întâmpla cu adolescentul în vârstă de 16 ani.

UPDATE: Minorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Minorul de 16 ani, suspectat de comiterea mai multor furturi

Surse judiciare afirmă că Daniel Robert A. ar fi comis 5 furturi doar în cursul verii trecute. Potrivit acestora, jafurile au fost comise împreună cu un alt minor. Oamenii legii au susținut că a fost vorba despre 5 magazine din județul Iași care au fost sparte. Deși anchetatorii l-au prins pe unul dintre suspecți, Daniel Robert A. a reușit să se facă nevăzut. Astfel, din informațiile deținute de către reporterii cotidianului „Bună Ziua Iași”, adolescentul a reușit să fugă în București, pentru a se ascunde o perioadă de anchetatorii ieșeni.

Aceleași surse au adăugat că minorul ieșean nu s-a potolit și ar fi comis o infracțiune similară și pe raza municipiului București. Acolo, individul a primit o măsură de control judiciar, dar tot nu s-ar fi liniștit. Astfel, în total, adolescentul este cercetat pentru comiterea unui număr de 16 infracțiuni similare.

Tot mai multe jafuri, comise în județul Iași în ultima perioadă

Din păcate, în ultimii ani, pe raza județului Iași au fost comise din ce în ce mai multe jafuri. De asemenea, oamenii legii au descoperit că tot mai mulți minori au săvârșit astfel de infracțiuni. Așadar, cu câțiva ani în urmă, un minor de 15 ani a fost încătușat după ce, în câteva săptămâni, a comis peste 13 furturi din societăți comerciale, apartamente și autoturisme.

Astfel, Daniel M., de 15 ani, din Podu Iloaiei, a fost reținut inițial de polițiști. Ulterior, puștiul a fost dus în fața instanței, care a decis arestarea preventivă a acestuia pentru 15 zile. Potrivit anchetatorilor, în câteva săptămâni, puștiul a săvârșit peste 13 furturi și nenumarate tâlhării. Atunci când nu fura din magazine, Daniel viza persoane singure, bătrâni sau copii, pe care îi deposeda de telefoane mobile sau de bani, după care își pierdea urma.

 

Adauga un comentariu