Titlurile zilei

El este polițistul care își poate pierde locul de muncă după ce a apărut într-o poză cu o videochat-istă celebră! Imaginile au făcut înconjurul întregii țări!

Publicat: 16 oct. 2020
Polițistul va fi anchetat de șefi după ce imaginile cu el alături de videochat-istă au ajuns în spațiul public
Agentul Cătălin Nistor alături de Oana Lovin, videochat-ista pe care a ajutat-o să intre în curtea Mitropoliei

Un agent de poliție din Iași este acum anchetat de șefi după ce, pe data de 14 octombrie, și-a făcut treaba pe dos. Omul legii a observat una dintre cele mai cunoscute videochat-iste din România printre pelerini. S-a gândit să o legitimeze pentru a avea motiv de băgare în seamă, iar mai apoi s-a oferit să o conducă aproape de racla Sfintei Parascheva

El agent de poliție, ea una dintre cele mai vocale videochat-iste din România. Imediat se înfiripă o povestioară ce avea să se termine cam prost. El mândru, cu masca de protecție trasă șmecherește ușor peste nas, în uniformă, cu șapca de polițist în cap. Ea strălucește la propriu și este în direct pe Facebook. Polițiștul observă telefonul divei și află că discuția dintre ei este transmisă live, dar își asumă. Până la urmă, ce s-ar putea întâmpla? Agentul Cătălin Nistor este mai răzvrătit de fel, așa că a plusat. A intrat în discuție cu videochat-ista Oana Lovin și i-a propus chiar să se și vadă după terminarea programului.

Videochat-ista l-a înnebunit pe agentul Cătălin Nistor

Cum tânăra care este nelipsită de la fel de fel de proteste i-a zâmbit frumos, agentul Nistor s-a pierdut cu firea și s-a gândit că ar putea chiar încălca legea pentru a-i intra în grații divei videochat-iste. Ce a făcut agentul? Este simplu ca bună ziua! I-a spus că o ajută să ajungă la racla Sfintei Parascheva, cu toate că omul legii știa destul de clar că pelerinii veniți din afara municipiului Iași nu pot intra în curtea Mitropoliei. Detalii, detalii. Agentul Nistor trage niște sfori și o bagă pe furiș pe videochat-istă în curtea Mitropoliei, însă nu înainte de a face câteva fotografii. Nistor și-a rugat un coleg să-i facă poze cu Oana Lovin, știind că totul este transmis live pe Facebook.

Șefii polițiștului „binevoitor” au anunțat că îl vor ancheta disciplinar

Ce a fost în mintea agentului Nistor nu se știe, dar se poate bănui. Dacă s-a dovedit a fi atât de amabil și s-a gândit că poate face favoruri unei domnișoare deși încalcă puțin legea, înseamnă că și-a asumat totul. După ce au ajuns în mediul online câteva fotografii în care apare și agentul Nistor, șefii acestuia s-au gândit să-l ancheteze. Abia acum am putea vorbi despre lucruri mai serioase.

„Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, în care este prezentat un polițist din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași, vă comunicăm următoarele: Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Iași a dispus efectuarea de verificări, prin Biroul Control Intern, pentru stabilirea situației de fapt, urmând ca, în funcție de cele constatate, să fie dispuse măsuri legale în consecință”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Ce reguli a încălcat polițistul din Iași?

Agentul Cătălin Nistor a încălcat mai multe reguli când a decis să o ajute pe femeie. În primul rând, Nistor a plecat din locul în care trebuia să-și desfășoarea activitate, deci a părăsit postul. Mai apoi a băgat-o pe domnișoară în curtea Mitropoliei, deși era interzis, și nu a purtat masca de protecție, chiar dacă și acest aspect era obligatoriu. În acest moment este greu de spus dacă agentul Nistor va fi sancționat de șefi. În orice caz, Nistor a devenit un fel de polițist model pentru fanii videochat-istei. Motivul? Este simplu. A încălcat legea ca să o ajute să ajungă la racla Sfitei Parascheva. Urmează ca reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași să anunțe ce măsuri a luat împotriva omului legii.

Comentarii
 • Ce vremuri frate in ce lume mai traim parca a ajutat-o sa intre in palatul parlamentului. cand va trece oare nenorocita pandemie chinezasca inca multi ani cei care vom mai trai vom avea inca frica unii de altii vom ramane cu sechelele carantinei fricii de apropiere sechele ca te amendeaza daca nu pui botnita sechele de toat felul , nenorocite vremuri si cat va mai dura oare nenorocirea ca ne vom schimba de tot, fiecare om este victima inchisorii covid chinezesc, amenda ca faci nunta amenda ca botezi amenda la tot

 • Saracul Garcea este îndrăgostit…. de o enoriasa, o doamna… Se potrivește cuplul.. Dacă colegele nu l-au vrut-prefera pe șefi, ce sa facă și el….

 • Nu va primi nicio sancțiune. El știe multe și a făcut ceea ce și șefii și colegii lui fac. Toată ziua vedem polițiști ce sunt primii la încălcat legea iar purtătorii de cuvânt (clanțai) ne spun că sunt cazuri singulare. O reformă cu 80% cadre din politie date afară este imperios necesară.

 • Acest om este un soț, un tată și un vecin exemplar. Unde a greșit că ajutat-o pe această femeie păcătoasă să meargă să-și ceară iertare de la Dumnezeu. Nici nu știți ce fel de om este Cătălin Nistor. DREPTATE PENTRU PENTRU BUNUL VECIN !

 • si ce daca este videochatista bravo ei tanara frumoasa, nu fura banii nimanui munceste si politistul cu ce a gresit ? nu a pastrat distanta de 2 metri si a vorbit cu ea? aaaaaaa nu avem voie sa ne mai apropiem unii de altii, nici sa mai vorbim intre noi si cum a ajutat-o ? a ajutat-o ce sa faca? a ajutato ? nu vedeti ca ne-am indobitocit toti cu regulile acestei pandemii, nici dupa un secol voi nu veti gandi decat ca acum dupa regulile botnitei si lipsei de libertate a tuturor oaminilor, halal china cum a transformat lumea de pe intreg pamantu , china ne-a transformat in niste dobitoace care stau in cotet cu botnita la gura ne-a spalat si creierul

 • Îhî, un soț exemplar… își înjură și bate soția exemplar… sau de la dumneavoastră nu se aude, domnule doctor… sau îi ține o lecție de filosofie…
  Nu e vorba de distanțare, ci de faptul că nu poartă uniforma corespunzător, nu a respectat consemnul și a încălcat dispozițiile primite… Nu a respectat legea și cere altora să o facă…

 • La Maternitatea Elena Doamna din Iasi directorasul Martinescu si cu lidera Buzea au luat banii de la masti si tichetele de vacanta .Ar fi bine un control de la Anaf sa se vada si contractele pe aprilie , mai , iunie . Doamna lidera de sindicat merge in concediu primavara in Italia , cand vine vara merge in Spania si in toamna merge 2 saptamani si in Grecia . Angajatii isi cumpara masti din banii lor si echipament de lucru .

 • Îhî… un soț exemplar… își înjură și bate soția într-un mod exemplar… sau de la dumneavoastră se aude că îi ține o lecție de filosofie…
  Acest „polițist” nu a respectat dispozițiile primite și cere cetățenilor să respecte legea, domnule doctor în filosofie Bogdan Baghiu…

 • La sefia pol iasi a fost un ghertoi misu pintiliei care si a violat fina si lua taxe de protectie ce pretentie ai la asta de la locala !!!!!

 • Haita bahlita?sa mori tu de „virus chinezesc” ?te-ai lovi in dos sa ai asa femeie.toti stiu sa comenteze si sa judece!cu totii vom ajunge in imparatia domnului cu asa atitudine si atata rautate!drum lin !

 • Evident ca Lovin a avut tratament preferential, se stie ca PRIMARUL PNL Mihai Chirica prefera blondele, cu vreo 3 a facut copii.
  Lovin este trompeta PSD, curand va intra in PNL pe modelul primarilor pedofili sau violatori protejati de Orban

 • De acord cu ;;opinie;; china ne-a transformat in dobitoace in cotet cu botnite, ne-a spalat creierul si toata lumea de pe planeta s-a obisnuit cu viata asta de cosmar. Cand va trece pandemia chinezeasca tot asa vom ramane pentru ca ne-a spalat creierul China, nu vom putea trece la viata normala de dinainte pentru ca traumele psihice deja sunt evidente

 • daca politistul era la brat cu vreo femeie de 80 de ani si vorbea cu ea mai era atata panarama? O sa fim arestati si daca vorbim unii cu altii ?

 • Dr filosof BB adicâ Bețivul Bețivilor sare in apărarea celuia ce îl acoperă când se îmbata ca un pork prin Parcul Copou și se urinează pe el spre revolta oamenilor! Acest BB ( bulengiul betiv) trebuie aruncat la beciul domnesc ca Iasul sa nu mai fie investit de besafonul asta candriu!

 • Atenție pe forum a apărut zdreanța de Laicu, noua mazetă a Consiliului Local. Un fost peremist cu grave probleme psihice plantat în CL de hoțul Popa Maricel și bagaboanda Gavrilă Cameluța. MUIE PSD IAȘI !

 • Laicule, știe tot orașul că tu ai o diplomă cumpărată de inginer de la profesorul bețiv Angheluță Stanciu. Tu de fapt ești un impostor, fost muncitor necalificat. HAI XICTIR JEGEULE !

 • Baghiule dl Laicu a terminat Facultatez înainte de 1990! De unde sa cumpere diplomă? De la mă-ta care vinde zarzavat? Sunt convinsă ca dl Laicu va fi un consilier local care se va lupta pentru ieseni ! Tacă-ți fleașcă Baghiule ca faci praf!

 • Nu ești nici la degetul mic al dlui Laicu! Abia aștept ședințele CL ca Laicu sa îi tăvălească și să șteargă podelele cu primarul Chirica și cu agramatul Harabagiu

 • Bine ca o criticati „VIDEOCHATISTA” , DAR CUM E CAND PRIMITI BANI DE LA STUDIO-URI DE VIDEOCHAT SA LE FACETI RECLAME LA VOI PE PAGINA? PANARAME DE OAMENI CE SUNTETI!

Adauga un comentariu