Titlurile zilei

Ele sunt femeile care „conduc” în Iași. Zilele trecute, o altă prințesă turtă de beată a fost prinsă de polițiști la volan. A refuzat să fie testată și s-a ales cu un dosar penal

Publicat: 11 aug. 2023
_____ Vizualizări 35 Comentarii
Ele sunt femeile care conduc în Iași. Zilele trecute o altă prințesă turtă de beată a fost prinsă de polițiști la volan. A refuzat să fie testată și s-a ales cu un dosar penal
Zilele trecute, o altă prințesă turtă de beată fost prinsă de polițiști la volanul unei mașini

Ele sunt femeile care „conduc” Iașul în ultima vreme, pentru că sunt din ce în ce mai multe cazuri de acest gen. Zilele trecute, o altă prințesă turtă de beată a fost prinsă de polițiști la volanul unei mașini, dar a refuzat să fie testată atât alcoolscopic, cât și să-i fie prelevate probe biologice care pot stabili valoarea alcoolemiei. S-a ales cu un dosar penal

S-a cam întors roata! Femeile devin campioane la băut alcool și sunt cele care vor să „conducă” Iașul. În data de 8 august 2023, polițiștii Secției nr. 3 Poliție Rurală Popricani au oprit un bolid de lux, fiindcă avea o deplasare sinuoasă, mergând haotic pe stradă. Surpriză însă!

Zilele trecute, o altă prințesă turtă de beată a fost prinsă de polițiști la volan

La volanul mașinii era o femeie dichisită, care a refuzat testarea alcoolscopică, dar și să-i fie prelevate probe biologice pentru a se stabili valoarea alcoolemiei pe care o avea în aer expirat și în sânge. A crezut că va scăpa cu basmaua curată, dar s-a ales cu un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

„La data de 08 august a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Popricani au oprit pentru control un auto condus de o femeie de 45 de ani, pe DN 24 C, pe raza localității Trifești, întrucât avea o deplasare sinuoasă. Șoferița a refuzat să fie testată din punct de vedere alcoolscopic și, de asemenea, să-i fie prelevate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, iar cercetările continuă”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

În ultima vreme, din ce în ce mai multe cazuri de acest gen în Iași

În data de 31 iulie 2023, o altă femeie beată, la volanul unei mașini de lux, a fost la un pas de a face prăpăd în cartierul Mircea cel Bătrân. Polițiștii i-au ieșit în față și au oprit-o, fiind vorba despre un control de rutină, însă din cauza faptului că emana un miros puternic de alcool i-au propus testarea cu aparatul etilotest, unde a rezultat o alcoolemie de 0,66 mg/l pur în aerul expirat.

Aceasta a fost condusă la cea mai apropiată unitate medicală, pentru a i se recolta probe biologice, ca să se stabilească valoarea alcoolului din sânge. Ulterior, s-a ales cu un dosar penal. Oamenii legii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și va urma să ajungă în atenția procurorilor ieșeni.

Iată că, în urmă cu doar 3 zile, o altă prințesă turtă de beată a fost prinsă de polițiști la volan. Pare că femeile întrec bărbații, devenind campioane la băut alcool. Rămâne de văzut ce pedeapsă finală va primi.

Comentarii
  • Emanciparea femeii care prefera singuratatea decât în compania unui bărbat nepotrivit ,fără bani ,adică prințul pe cal alb duc la comportamente de genul acesta.In interiorul lor este suferință și depresie !Cazurile se vor înmulți !

  • @adevarul
    Barbat nepotrivit si fara bani…asta e o bombă penală. Un bărbat care nu are bani, e un barbat care nu a avut parte de educatie in copilărie. E un rupt în fund.
    Un barbat fara bani e o brută. Atât.
    O femeie deșteaptă preferă să bea decât sa se certe cand ajunge acasă si vede ca barbatul eu fara educatie superioară iar a stat cu ,,băieții,, la o bere, două, trei…

    Ăștia sunt ,,băiețîi” 🐷🐷🐷 cu care bea bere barbatu’ neu 🙃

    P.s: chiar e o drama pentru femeile educate din Iași. Nu au parteneri pe măsura inteligentei lor.
    Tradus inseamnă ca sunt mai multe femei cu studii superioare decâți barbați, iar asta duce la drame de nedescris in cuvinte printre absolventele de învațământ superior.

  • PT.”Adevarul” ce-ai patit fraiere te simti „atins” si marginalizat ca esti rupt in f.u.n.d ? :-DDaca taceai filosof te numeai, asa esti de 2 ori looser!

  • bai „Adevar” de ratat, gunoi retardat ca tine gandeste asa. Barbatii adevarati ne dezicem de acest retardat sarantoc in portofel si-n minte. Stai in canal si taci ca puti.

  • Aceste dne. se rup in bucati pana pe la 35- 40 de anisori, fac av. cat incape, pe primul loc fiind cariera. Dupa daca nu le iese cu un ofiter, magistrat , cauta fraierul si incep cu bocete ca vor copil , ca viata lor este terminata si ca la Chisinau se fac inseminari si bla bla bla……doar ca nu se mai poate!!!! Alcoolulsingura evadare.

  • Prietenele mele sunt casatorite si extrem de nefericite 🙃🥲 Cei mai multi se casatoresc fiindca asa a fost tot timpul: te casatoresti, faci copii, si apoi vin regretele. Foarte putin isi traiesc viata alaturi de persoana de care se simt intr-adevar atrasi. Cea mai mare parte se complace. Si femeile si barbatii casatoriti inseala pe banda rulanta si nu e doar asta. Isi denigreaza partenerul, vorbesc incredibil de urat despre el/ea. Nu ti se face greata? Sa traiesti alaturi de un om pe care il consideri un nimic?!?

  • @ Anonim foarte bun comentariu ,emanciparea femeii ,cu studii superioare, amanarea conceperii unui copil dupa 35 de ani duc la depresie ,femeile preferand cariera in locul nasterii unui copil ,stiintific s a demonstrat ca lipsa unui copil in viata unei femei poate duce la depresii.Femeia fiind emancipata castiga mai mult deecat barbatul ,e uneori cu studii mai complexe decat multi dintre barbati si atunci apar probeleme.Automat cand barbatii cu bani sunt mai putini decat barbatii care au un venit normal ele nu au de unde alege si trebuie sa se coboare mai jos .Si iata de unde apar problemele ,dupa varsta de 30 de ani nici dracu nu se mai uita la majoritatea femeilor fiind trecute si foarte mature si iata ca singuratatea nu le face bine unora dintre ele preferand sa si inece amarul in alcool!Daca ai un venit normal,ca barbat vei ramane de cele mai multe ori singur in viata ,femeile nu se vor uita la tine nici daca vor muri cu vibratorul sub perna !

  • De unde scoateti voi 💩💩💩 astea? Studiile chiar arata ca femeile singure sunt mai fericite, mai implinite si chiar arata foarte bine, fizic vorbind. Femeile care beau foarte mult sunt cele cu barbat/sot/iubit. 😉 Nu mai suntem nevoite sa dormim alaturi de un 🐷 Nu stiu nici o femeie casatorita care e fericita si implinita. 🥴 Arata de parca sunt batute de soarta.

  • E clar !, avem de cîteva zile la comentarii cîteva femei feministe distruse care se vor lovi de zidul realității pe la vreo 50 de ani cînd o să le sară feminismul din cap și vor plînge după un soț normal , după o familie , după niște copii , după o viață normală așa cu e ea cu bune și cu rele ! , va fi prea tîrziu stătutelor

  • 🤡@isal. lasă ajutoarele sociale si mergi la muncă. Iașul are nevoie muncitori necalificați nu de leneși spune:

    @isal…e un 🤡. Clar e claunul care cerșește in față la mitropolie.

    Azi dimineata, isal era la Cantina Sociala, stătea pt micul dejun, normal că nu are femeie, de asta le urăște la maxim pe toate fumeile ‘ întelectuale…agâh-agâhhh🤤

    In mintea lu’ isal, dar și a altor „prajiti” fară studii terminate, femeile deștepte ” este obligate” să umble cu asemenea pokemoni, ele să nu mai facă mofturi si sa le accepte lor toate 💩💩💩 căca💩turile.
    Vreti femei destepte si care câștigă bine? La muncă cu voi și continuați-va studiile, macar terminați 8 clase cu diplomă.

    P.s: am o colegă care a făcut și studii doctorale, iar visul ei e să facă mulți copii cu un bărbat cu 8 clase sau maxim liceu ! …glumeam😋

  • Trei sferturi dintre femeile care au comentat mai sus, sant lesbiene, fac parte din secta USR isto LGBD-ista, niște distruse de soarta, ar prefera sa se fura și cu ursul din pădure, dacă ursul le ar satisface sexual, niște panarame care pute a curva în jurul lor

  • Către toate emancipatele care visează la 25 cm, tânăr, frumos și cu mulți bani: știți ce a zis vulpea când și a dat seama ca nu ajunge la ei?,,,, asa și voi distruse lor ce santeti

  • Pt astea care va plangeti de barbatul de acasa: cine plm l-a ales, nu voi? Nu ati cascat ochii, doar ati desfacut picioarele. Acum va plangeti?

  • 50% dintre femeile care au studii înalte, funcții plătite bine și cariera de succes, toate astea le au dobândit datorita frumuseții și prestațiilor lor sexuale de a lungul timpului, iar când se vad pe la 35-40 de ani cu kilometrajul dat peste cap și gura făcută praf, se cred niște dive realizate, de aici și pretențiile lor exagerate

  • Astea nu s femei depresive. Fac acest lucru de prea mult bine si pt ca sunt pupate-n c*r de toti oligofrenii. Au impresia ca vor conduce pamantul. Niste ratate aceste bețive ordinare. Barbatii nici nu se uita la ele. Se uita la ele acei masculi care vor ceva. Ce au ele de oferit. Daca ele ofera doar sex, atat vor dori barbatii. Si apoi se intreaba de ce sunt luate drept curve. Uite de aia. Pt ca altceva nu au de oferit. Nu cred ca are cineva proasta impresie precum ca un barbat corect se va uita la asemenea panarame. La ia, se foloseste de ele si la revedere. Curve si atat! In rest, comenteaza panaramele ce au impresia ca sunt femei. Ba, voi sunteti niste curveturi ordinare si barbatii se vor folosi in continuare de voi! Putori ordinare ce nu aveti nimic de oferit!

  • Hahaha fetite si baietei care comentati aici. V-ati aprins pe langa subiect… revenind la subiect… femeia nu are ce cauta la volan. Treze sau baute sunt proaste la capitolul asta mai rau ca noaptea mai ales de poarta VS, NT, BT sau UA… va spune unu care zilnic trece orasul de la un capat la altul si vede destule pispizdute din astea facand numai tampenii din necunostinta sau din grozavie. E valabil si pentru masculi: cu cat masina e mai mare cu atat su prostia e mai mare. Sa vedem cat mai multe botoxate din astea ca cele din articol sub forma de material didactic la anatomie patologica…

  • Bahahhaaha pai barbatii ADORA femeile usoare 😂😂 cu alea se insoara ei. Ei le adora si ele ii folosesc. Femeile folosesc barbatii, nu invers. Se vede dupa cum scrieti ca muriti de ciuda ca nu se uita nimeni la voi. Un barbat misto nu vorbeste asa despre o femeie.

  • Barbatii mint foarte foarte mult, altfel nu s-ar alege cu nimic, stii foarte bine asta. 🙄 Vad la rudele mele masculine ce 💩💩💩 fac si spun pentru atentia unei fete.

  • Sunt femei educate care stau singure și se simt foarte bine● Sunt femei măritate cu un bărbat educat care se simt bine● Doar alea cu ghinion se simt nașpa spune:

    Oi băieți, toate femeile din lume dar mai ales cele din Iași sunt libere să facă ce vor.
    Astea înseamna că au voie sa facă sex cu cine vrea mușchiu’ lor.
    Dacă azi vrea cu Ionică, merge cu Ionică,…dacă mâine vrea cu Georgel(seful ei), poate și are acest drept să meargă cu el.
    Pe vremuri, în evul mediu mai exact, doar bărbații aveau acest drept.

    Sunt femeie și așa fac de multă vreme, cu sau fără stirea bărbatului. Sincer să fiu, un bărbat cu chelie,burtă, fara bani si fară simtul umorului e inutil. Femeile se descurcă si fară aceste specimene ” maldavenești”.
    Nu uitați, puneți burta pe carte, munciți si o să aveți și voi gagici educate.

  • Femeia cherchelita este de tot hazul. Eu unul o privesc cu interes, ca la teatru, cand nu stii ce se va intampla pe scena. Femeia cherchelita chicoteste, ragaie, pleoscaie, se trage de buci, baseste zgomotos si rade cu lacrimi cand reuseste sa produca asa numita „basina a zidarului” (pentru definitie, a se vedea Arta partzului de Contele de la Trompette, medic al calului de bronz). Si eu rad, dar mai de la departare.

  • Mie îmi place că sunt cunoscut și remarcat !, uite , niște drăguțe mă observă zilnic pe undeva ( ori au impresia ) și țin să se bage în seamă cumva , o fac penibil dar cel puțin depun un efort considerabil pentru capacitatea lor intelectuală de aceia încerc zîmbind să fiu gentelman și le provoc la o discuție mai elevată ( dacă le ține procesorul de date ) , drăguțelor fiți doamne elevate în purtare și în vorbe dacă doriți să aprindeți curiozitatea cuiva deștept !, așa vorbind gunoaie precum cele de mai sus deveniți penibile și de o calitate întelectuală și educațională îndoelnică 🌝 bezele și cicolată multă să vă îndulciți un pic

  • „Femei femei, e plina lumea de nebune,
    Cine v-a adus pe lume, cine oare v-a facut.
    Barbati barbati, e plina lumea de kktzy… (pansati),
    De suparati si de-ncordati, nu stiti decat sa va-mbatati.”

    Toti/ toate am iesit din FEMEI…. Femeia e supremul Creatiei (autonoma), DOAR atunci cand barbatul a cazut… Daca femeia se crede zeita, o preia S+A+T+A+N+A…mai bine tacerea & dragostea…. Mai bine o acoperi …

  • ,,Să nu pleci de-acasă neiubită,
    Femeie frumoasă, când iubeşti,
    Dacă vrei să fii frumos privită
    Şi dacă frumos vrei să priveşti.”

    Să nu pleci de-acasă dimineaţa,
    Dacă nu ţi-e visul împlinit,
    Ca, zâmbind, să te privească viaţa
    Şi, zâmbind, să te privesc iubit…

  • 🦋Pe cerul vieţii mele fluturi zboară…
    Azi îţi voi fi mireasă-ntâia oară,
    Un vis frumos, un înger de lumină,
    Ce-a prins prin tine, Gigi, rădăcină.

    S-a aşezat lumina-n diademă…🦋
    Azi mi-a jurat o dragoste eternă.🥰
    Eternitatea ne va înfia,
    Căci tu vei fi al meu şi eu a ta.

    💋Eşti cea mai frumoasă, femeie!

    Femeie, astăzi eşti cea mai frumoasă,🦋
    Strălucitoare stea din Carul Mare,🌝
    Căci Gigi te-a ales să-i fii mireasă…🧝‍♀️
    Să-ţi fie viaţa cânt şi sărbătoare.

    🦋Eşti Soarele şi viaţa pentru care
    A-nmugurit lumina la altar,
    Eşti vis, lumină, pace, sărbătoare,
    🪳
    🪲

  • Fiinţă firavă, femeie,

    Pământul când a obosit

    Visând un strop de mângâiere

    Pe braţul tău s-a odihnit.

    În jurul tău în orice vreme,

    Ca-n jurul unei lămpi aprinse,

    Se strâng fiinţele ce au

    Luminile din suflet stinse.

    Izvor de viaţă şi durere,

    De bucurie şi de ură,

    Izvor curat de bunătate,

    Izvor de frumuseţe pură.

    Tu eşti acea care înalţă

    O torţă vieţii pe Pământ,

    Aripă eşti ce dă putere

    Oricărui vis, oricărui gând.

    Dar şi scânteie eşti din care

    Se-aprind şi izbucnesc războaie,

    Şi tot tu eşti cea care poate

    Uşor să stingă o văpaie.

    Ai gingăşie infinită,

    În jur priveşti cu ochi de floare

    Şi doar cu tine se înalţă

    Şi-apune-n orice zi un soare.

  • Îmi place
    să te ghemui la pieptu-mi
    când pe cer tunetul
    se dă fioros de-a dura.
    Îmi place
    să văd cum se sperie buzele tale
    când, rușinoase,
    ating băutura.
    Îmi place
    când te sperii de nimică…
    Bunăoară, de-o furnică
    nimerindu-ți după gât.
    Ești gingașă, mică –
    mugur înveselind copacii…
    și totuși
    pe umerii tăi
    se reazămă
    cerul de pace!

  • Locul in care ametitele și bețivele care conduc pot fi prinse foarte ușor: intersecția de la Eminescu. Cele mai multe sunt convinse că acolo e sens giratoriu, și taie fata celor care coboară din Copou. In cel mai bun caz ii claxonează și îi înjură că nu le dau prioritate la ieșirea din sens. Locuiesc in Copou și pățesc asta constant, de 4-5 ori pe săptămână.
    Trebuie sa recunosc că nu sunt doar femei 🙂

  • trebe sa vezi cum e in anglia. sambata seara te impiedici pe strada de femei bete cui, unele dorm pe strada pisate. e frumos tare …

Adauga un comentariu