Mozaic muzical

Elena Cârstea, la patru ani de la moartea fiului vitreg. Clipe grele pentru artistă

Publicat: 30 sept. 2020
Elena Cârstea, la patru ani de la moartea fiului vitreg. Clipe grele pentru artistă
Elena Cârstea trece prin momente grele la patru ani de la moartea fiului vitreg. Nici acum nu şi-a revenit după tragicul eveniment.

Elena Cârstea trece prin momente grele la patru ani de la moartea fiului vitreg. Nici acum nu şi-a revenit după tragicul eveniment. Atât ea cât și soțul ei au rămas fără cuvinte când au aflat că Brett Thomas Muttart, a murit la doar 30 de ani.

La mai bine de patru ani de la moartea acestuia, cei doi soți nu au aflat nici până în acest moment care ar fi fost adevăratul motiv al morții.

Momente grele pentru Elena Cârstea

Elena Cârstea nu şi-a revenit nici acum după moartea fiului vitreg Brett Thomas Muttart. Acesta a fost găsit fără suflare în casa în care locuia cu chirie. Pentru a depăşi acel moment, cântăreaţa a avut nevoie de terapie cu un psiholog.

„Am avut parte 10 ani de cel mai minunat fiu pe care și-l poate dori cineva. Astăzi, cu durere în suflet, Brett Thomas Muttart, 30 de ani, a trecut în neființă. Dumnezeu să-ți odihnească sufletul, copilule. Eu și Glenn suntem sfâşiaţi de durere”, scria artistă, în urmă cu patru ani, potrivit Impact.

Nici astăzi nu se ştie de ce a murit fiul vitreg al Elenei Cârstea

În momentul în care a murit fiul Elenei Cârstea, au fost lansate mai multe ipoteze cu privire la cauza morţii. Una dintre ele ar fi fost că ar fi făcut un simplu infarct. O alta era aceea că ar fi fost dependent de heroină.

„Avea visuri mărețe și iubea viaţa. Destinul lui s-a încheiat însă tragic, pentru că, în urmă cu câțiva ani, a decis să încerce heroina. Credea că va fi o singură dată. Dar din moment ce acea ușă a fost deschisă, lui i-a fost imposibil să o mai închidă. Sper că tinerii care vor citi asta vor înțelege pericolul pe care îl reprezintă drogurile. Vă rog să înţelegeţi că nu veți știi niciodată dacă drogul pe care intenţionaţi să-l luați este cel care vă va deschide acea ușă”, declara soțul artistei în 2016.

Cei doi soţi nu au acceptat niciuna din ipotezele lansate la acea vreme, cu toate că prietenii lui au declarat că știau de dependența lui.

„Și-a injectat altceva, un drog care l-a otrăvit, l-a omorât. Spunea mereu despre el că e un om distrus, că nu poate învinge viciul, că nu crede că va mai fi vreodată om. S-a injectat şi la câteva ore a murit”, a declarat un prieten de-al tânărului, potrivit anchetatorilor.

Elena Cârstea dezvăluie ce dramă trăiește în Statele Unite

Celebra solistă Elena Cârstea (58 de ani), stabilită de 14 ani în America, după căsătoria cu Glenn Muttart, a povestit, pe Facebook, despre viața de peste Ocean: „Nu produc bani acum, produc doar panică!”

„Mămica se uită toată ziua la televizor, sărăcuța, e bolnăvioara, nu știu cât o mai poate duce, uită să și mănânce. Mama, o femeie care cândva a dărâmat munții, nu mai poate face doi pași”, spune artistă. Celebra solistă este agent imobiliar în Florida, însă, în această perioadă de pandemie, clienții se cam lasă așteptați.

„Eu produc panică acum, nu bani, soțul câștigă. Am avut trei clienți pentru o casă. Foarte greu m-am acomodat în America. Din păcate, drepturile mele de autor au dispărut. Vocea mea costă, dar și personalitatea mea, așa că cine vrea să-i cânt, să știe”.

Adauga un comentariu