Prima pagină » Radio » Actualitate » Elena Lasconi l-a cunoscut pe actualul soț la un curs de engleză. Cei doi s-au căsătorit în 2012

Elena Lasconi l-a cunoscut pe actualul soț la un curs de engleză. Cei doi s-au căsătorit în 2012

07 nov. 2023, 14:56,
BZI.ro, în Radio

În urmă cu ceva timp, Elena Lasconi povestea că l-a cunoscut pe actualul soț, Cătălin Georgescu, la un curs de engleză, la British Council. Fosta jurnalistă mai are la activ un mariaj, care a durat patru ani, din care a rezultat o fată, Oana. În prezent, Elena Lasconi se află în mijlocul unui scandal după ce fiica ei a numit-o homofobă.

Elena Lasconi se află în mijlocul unui scandal monstruos, în care fiica ei i-a devenit dușman, nicidecum aliat. În aceste momente grele, însă, există un om care o susține, o iubește și o apără necondiționat pe Elena, și anume soțul ei. Elena l-a întâlnit pe Cătălin atunci când avea cea mai mare nevoie și chiar l-a implorat pe Dumnezeu să-i scoată dragostea în cale.

Elena Lasconi l-a cunoscut pe actualul soț la un curs de engleză

Elena Lasconi a povestit, în urmă cu câțiva ani, cum l-a cunoscut pe Cătălin Georgescu, avocat de profesie, actualul ei soț. Cătălin a ajutat-o să creadă din nou în iubire, după un divorț dureros. Fosta jurnalistă de la Pro TV și Acasă TV s-a măritat la 18 ani, la 20 a născut-o pe fiica ei, Oana Lasconi, iar la 22 de ani a divorțat.

„La cursurile de limbă engleză, la British Council (n.r. – l-a cunoscut pe soțul ei). Eu nu am făcut engleză la școală, doar franceză și rusă. Și știam că am nevoie să vorbesc engleză. Treceam printr-o perioadă complicată atunci când ne-am cunoscut, iar asta avea cumva legătură cu modul în care vedeam eu relațiile.

Anii au trecut și am început să simt gustul amar al vieții, o neîmplinire sufletească ce depășise deja faza de resemnare, care m-a apropiat și mai mult de Dumnezeu. Atunci am realizat că, de fiecare dată când i-am cerut ceva lui Dumnezeu, el mi-a dat.

Așa ajungem la momentul British Council. Pe străduța pe care parcam când mergeam la cursuri se afla o biserică. Am intrat acolo și m-am rugat: «Doamne, dacă tu vrei să am un bărbat și e pe drumul tău, scoate-mi-l în cale. Dacă nu, nu». Și a apărut Cătălin în viața mea. (râde) A vrut bunul Dumnezeu și ne-am lipit. Îmi pare rău că nu am mai făcut un copil”, a povestit Elena Lasconi pentru Life.ro.

Elena Lasconi a avut o nuntă de poveste în 2012

Pe 30 iunie 2012, Elena Lasconi se căsătorea cu Cătălin, alesul inimii ei, iar nunta avea să fie una de neuitat. Mireasă în straie populare, cu coroniță de flori pe cap, a fost superbă.

„Sunt o femeie fericită! M-am pregătit cu mare emoție și cu meticulozitate pentru ziua nunții: 30 iunie. Sunt o româncă adevărată, sunt mândră că aparțin acestui neam și acestui pământ. Aici îmi sunt rădăcinile, iubesc tradiția românească și portul nostru. Așa că rochia de mireasă, straiele mirelui, tortul, decoratiunilea absolut totul a fost inspirat din costumele populare și tradițiile romanesti”, a mai spus Elena Lasconi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
17 iulie 2024
17 iulie 2024